Graniet raamdorpels: Oersterk, duurzaam & luxe!

Een raamdorpel van NATUURSTEENvakman.nl: Eenvoudig online te bestellen, altijd op maat vervaardigd en snel in huis! Gaat u voor een stijlvolle gevel(aanblik) met een luxe accent, dan zijn “stenen raamdorpels” een prachtige optie. Maar dan moet u wel voor natuursteen gaan natuurlijk, niet voor beton! Naast het welbekende Belgisch hardsteen – ook wel arduin genoemd – kunt u bij ons ook prachtige (vlakke) raamdorpels van graniet bestellen. Hier vertellen wij u graag wat meer over!

Raamdorpels van graniet. 

Bent u op zoek naar een stijlvolle zwarte raamdorpel met een luxe uitstraling, dan is nero assoluto graniet – ook wel absolute black & zwarte graniet genoemd – een prachtige optie. Wij bieden een gerichte collectie graniet maatwerk voor buiten. Op het gebied van raamdorpels heeft u de keuze uit vlakke raamdorpels van 2 en 3 cm dik, verkrijgbaar in twee bewerkingen: gezoet & gevlamd. Gezoet graniet is glad en mat, waarbij de kleur van het graniet ook wat lichter kan ogen (richting donker antraciet): Ideaal geschikt voor een klassieke luxe uitstraling. Gaat u voor een wat stoerdere uitstraling, dan is gevlamd graniet een mooie optie. Beide zijn het prachtige opties die helemaal passen bij de trend van ‘donkere / zwarte accenten’ zowel binnen- als buitenshuis. Bent u op zoek naar een schuine raamdorpel, dan kunt u terecht bij onze hardsteen raamdorpels.

Wilt u de natuursteen accenten binnen uw gevelaanblik helemaal in 1 lijn doortrekken, dan vindt u bij ons ook een mooie collectie deurdorpels, gevelplinten, muurafdekkers & paalmutsen graniet. Natuursteen bij NATUURSTEENvakman.nl; altijd op maat, direct uit eigen zagerij geleverd!