Een zwarte trapleuning, ook voor buiten! 

Trapleuningen zwart gecoat van LEUNINGvakman.nl, nu ook verkrijgbaar speciaal voor buiten, ideaal als modern accent in uw tuin! Met een zwarte buitenleuning creëert u een stoere look; Ideaal geschikt voor een breed scala aan tuinontwerpen. Natuurlijk vertellen wij u hier graag wat meer over.

Dubbele fijnstructuur coating

Onze gecoate buitenleuningen zijn voorzien van een extra sterke (dubbele laag!) fijnstructuur coating, om de (weers)invloeden van buiten optimaal te kunnen weerstaan. Daarnaast worden de uiteinden altijd naadloos dichtgelast, om kieren te voorkomen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat deze zwarte leuning – ook buiten – lang mooi blijft. 

Altijd op maat, eenvoudig online te bestellen. 

Wij staan voor topkwaliteit materialen, vakkundig maatwerk, scherpe prijzen, een hoge mate van service & vooral ook een gebruiksvriendelijk online besteltraject. Het configuren van een trapleuning op maat is nog nooit zo eenvoudig geweest! Een leuning van LEUNINGvakman is al vanaf 30 cm te bestellen, tot een maximale lengte van 595 cm & tot op de mm op maat. 

Wilt u liever een leuninghouder meer of minder, geen enkel probleem. Zelfs het toevoegen van een buiging – voor een gebogen trapleuning naar wens – is mogelijk. Bij iedere stap die u in de trapleuning configurator doorloopt, wordt de totaal prijs automatisch berekend & vertoond (onderaan!), wel zo prettig!

Altijd een passende buiten leuning!

Zwart is ook voor buiten een steeds meer gebruikte kleurtint. Denk aan zwarte rabatdelen voor een schutting & zwarte stalen raamkozijnen binnen een houten overkapping. Hier past een zwarte trapleuning erg mooi bij. Maar er is meer mogelijk. Wij voeren ook buitenleuningen in de kleuren wit, antraciet en zelfs in RAL-kleur naar wens. Ook zijn de stijlvolle trapleuningen van RVS 316 – speciaal geschikt voor buitenplaatsing – met geborstelde afwerking ideaal voor buiten. Waar u ook voor kiest, u bent verzekerd van een prachtig & hoogwaardig maatwerk product, dat – stevig verpakt – snel bij u thuis bezorgd wordt!