WINACTIE: 2 Dotjes Sweet Petit Armbanden van By-Do Sieraden
Lifestyle

WINACTIE: 2 Dotjes Sweet Petit Armbanden van By-Do Sieraden

Zaterdag 30 september word ik 40 jaar en wie jarig is trakteert! Ik mag 2 Dotjes Sweet Petit Armbanden van het mooie merk By-Do Sieraden weggeven. Een voor jou en een voor je vriendin, je zus, je moeder, je buurvrouw, je collega… Hoe leuk is dat?! Lees snel verder over welke armbanden je kunt winnen en wat je hiervoor moet doen!

Handgemaakt persoonlijk tekstjuweeltje

Ik heb mijn lieve vriendin Karlijn onlangs tijdens ons weekend in Amersfoort een handgemaakt persoonlijk tekstjuweeltje cadeau gegeven. Fab@40, omdat we vierden dat we in september allebei 40 jaar zijn geworden. Ik gaf haar en mezelf dezelfde Dotje Sweet Petit Armband als aandenken voor ons bijzondere lustrum.
De armbanden van By-Do Sieraden vind ik geweldig en ik houd van het Dotje Sweet Petit. Ik vind het dan ook bijzonder leuk dat ik mijn liefde voor deze armbanden met jullie mag delen door er 2 weg te mogen geven.

Kijk ook: plog: weekend in Amersfoort Fab@40

2 Dotjes Sweet Petit (meerdere kleuren)

Het zijn 2 mooie leren Dotjes Sweet Petit armbanden met een nikkelvrije karabijn sluiting. Je kunt zelf kiezen welke tekstbedel je wilt, deze zit aan een schuiver. Ga je voor een hartje of een ronde bedel?
WINACTIE: 2 Dotjes Sweet Petit Armbanden van By-Do Sieraden

Wat moet je doen om kans te maken op 2 Dotjes Sweet Petit armbanden:

 1. Like de Facebook-pagina van Sleutel in de Tuin en By-Do Sieraden
 2. Like en deel het bericht van de winactie op je eigen Facebook-tijdlijn (let op dat je profiel openbaar is!)
 3. Laat in de reacties hieronder (dus niet op Facebook!!) weten dat je meedoet en vertel me waarom en voor wie je deze Dotjes Sweet Petit armband wilt winnen.

Extra kans maak je als de persoon voor wie je deze handgemaakte persoonlijke tekstjuweeltjes zou willen winnen, onze Facebook-pagina’s liked en ook even reageert op jouw reactie. 

De winactie loopt tot en met zaterdagavond. Maandag maak ik de winnaar hier bekent. Graag binnen 48 uur reageren, anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen. Succes allemaal!

Leuk dat jullie allemaal meededen met deze winactie!

De winnares is Tamara van Dalen. Van harte gefeliciteerd!
Om jouw 2 Dotjes Sweet Petit te laten personaliseren kun je een mailtje sturen naar info@by-do.nl
Heel veel plezier met het samen delen en dragen van de Dotjes. 

Ken jij de handgemaakte persoonlijke tekstjuweeltjes van By-Do Sieraden al?

Groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Ingrid 27 september 2017 at 17:31

  Oeh, ik doe mee hoor! Een mooi cadeau voor mij en mijn zusje, promovendus in spé. Need I say more? 😉 Nu maar duimen.

 • Reply Tamara 27 september 2017 at 19:42

  Voor mijn lieve collega-vriendin Lucienne, die gek is op zulke sieraden!

 • Reply Lucienne Sepp 27 september 2017 at 20:02

  Zou superleuk zijn voor mijn collega Tamara van Dalen en mij. We zijn al héél lang collega’s en delen Goede en Slechte tijden met elkaar.
  Er wachten met spanning af😉

 • Reply Inge Scholtes 27 september 2017 at 20:24

  Tuurlijk doe ik mee met deze leuke actie! Ik zou er heel graag 1 aan mijn zus Judith geven omdat ik zo blij ben met een zus als zij. De andere zou ik willen geven aan mijn andere zus (nicht) Petra omdat ze als een zus voelt. Helaas hebben ze allebei geen Facebook.

 • Reply Diana Kuijt 27 september 2017 at 22:53

  Ik wil dit winnen voor een dierbaar vriendinnetje. We zijn allebei zwanger en dat vinden we heel bijzonder.
  Ik zou daarom voor het hartje gaan…

 • Reply Mandy koenen 28 september 2017 at 13:39

  Ja ik doe graag mee!!
  Voor mezelf en me lieve zusje Tessa! Staat altijd voor ons klaar, superlief en leuk voor onze meiden, en met mijn rugklachten kan ik altijd terecht zodat ze met haar goede fysio handjes me los maakt! Fingers crossed!

 • Reply Sandra Boerman 28 september 2017 at 21:12

  Voor mijn vriendin Rienke Warnaar. Zij is vaste klant bij by-do😉. We zijn de 40 al gepasseerd, maar wat ècht bijzonder is, is dat we al 25 jaar vriendinnen zijn en lief & leed gedeeld hebben. Dat vind ik ook echt een lustrum om te vieren! Daarbij staat ze altijd voor me klaar.

 • Reply Rienke 28 september 2017 at 21:38

  Wat een onwijs lief berichtje Sandra Boerman bedankt! Al 25 jaar vriendinnen, wat gaat dat snel zeg! Dit zou heel mooi symbolisch zijn! En hopen dat we nog heel lang lief en leed kunnen delen en voor elkaar klaar kunnen staan!😘

 • Reply Grete Karina 28 september 2017 at 21:46

  Ik zou die mooie Dotjes Sweet Petit armband graag voor dochterlief winnen, zij is half oktober jarig!

 • Reply Henrieke 29 september 2017 at 10:17

  De tweede zou gaan naar Miranda, die staat al zo lang voor me klaar! Ik hoop dat dit nog lang zo blijft. 🙂

 • Reply Wendy 30 september 2017 at 18:21

  Omdat Lisette al héél wat jaar mijn allerliefste vriendin is, en ze altijd voor mij klaar staat.
  Werk combineren met kindjes was zonder haar onmogelijk geweest!
  En omdat ik gewoon gek ben op kadootjes. Ofcourse 🤗!!

 • Reply Tamara 2 oktober 2017 at 16:55

  Super leuk! Dank je wel! Ik ga een mailtje sturen!

  • Reply Cindy 2 oktober 2017 at 23:20

   Veel plezier Tamara, met de Dotjes Sweet Petit. Met het laten maken, het dragen en het delen. Laat je zien hoe de handgemaakte persoonlijke tekstjuweeltjes zijn geworden?

  Leave a Reply

  CommentLuv badge