Hoe leuk je die witte saaie muur op?
Kinderen

Hoe leuk je die witte saaie muur op? + winactie!

Bijna vier jaar geleden verhuisden we naar ons huis in Naaldwijk. Luuk moest toen nog twee jaar worden en Sofie was nog geen half jaar oud. Beide kinderkamers waren nog ingericht met een ledikant, een commode en een kledingkast. Luuk heeft altijd heerlijk -en zonder te rellen- geslapen in zijn ledikant. Daarom kreeg hij voor zijn derde verjaardag pas een ‘grote jongenskamer’ cadeau. De kamer werd helemaal zoals ik in gedachten had. Er was alleen één muur waar ik niet helemaal tevreden over was…

Grote jongenskamer

Weken tevoren gingen we geregeld op pad om nieuwe meubels te zoeken en vooral om bedden te testen. Geweldig vond hij dat. Op elk bed dat Luuk tegenkwam ging hij liggen en onderwierp hij aan een grondige inspectie. Die was goed, die was te groot, die was niet een mooie kleur… Zie je het voor je?

Lees ook: wat is een endodontoloog?

Wij lieten Luuk in de waan dat hij het vetorecht had op de keuze van zijn grote jongenskamer. Ondertussen vonden wij de leukste en stoerste kamer en zorgden ervoor dat we deze in huis hadden vóór zijn derde verjaardag. Iedereen die het horen wilde, wist welke promotie Luuk zou maken op het moment dat hij jarig zou zijn.

De accessoires

Over de accessoires op zijn kamer maakte ik me niet zo druk. Ik had dat al grotendeels uitgedacht. Er zouden oude opgeknapte houten fruitkisten aan de muur komen en ik kon een schemerlamp die hij al in zijn babykamer had hergebruiken. Ik verfde houten kruidenrekjes die als boekenkastje zouden dienen. Een fotocollage zou boven zijn bed worden gehangen. De houten letters van zijn naam bleven onveranderd aan weer een andere muur.

Lees ook: hoe kun je je peuter voorbereiden op de basisschool?

Luuk kreeg een zelfgemaakt bureautje aan een opbergkast. Daar hingen we een houten kalender aan de muur. Op het bureau zou de oude lichtgevende wereldbol van mijn opa pronken. Helemaal leuk!

Niet helemaal tevreden

Hoe ik het in gedachten had, zo werd het ook. Luuk kreeg voor zijn derde verjaardag een grote jongenskamer. Een gezellige stoere kamer. Een kamer waar ik graag naar binnen liep en vooral belangrijk, een kamer waar mijn zoon graag kwam.

Lees ook: I love Netflix tag

Er was alleen één muur waar ik niet helemaal tevreden over was. Het stuk onder zijn naamletters en naast de kalender bleef zo leeg. Althans, Luuk vulde deze regelmatig op met van alles en niets dat hij vast plakte met washi tape -hoera voor de washi tape.

Regelmatig struinde ik Pinterest af om ideeën op te doen voor die saaie witte muur. Ik keek zelfs wel eens foto’s op Funda -my guilty pleasure- om inspiratie op te doen. Ik kon me er niets bij voorstellen. Tot ik op een gegeven moment bij wereldkaarten.nl terecht kwam.

Wereldkaarten.nl

Ik werd door wereldkaarten.nl benaderd voor een samenwerking met de vraag of ik het leuk zou vinden om in hun webshop een product uit te zoeken in ruil voor exposure door middel van dit artikel. Het toevallige was dat ik al eens op hun site had gekeken, net als op een site voor een foto op plexiglas.

Na een lange zoektocht in hun webshop, want er is echt heel veel leuks, had ik drie wereldkaarten gevonden die ik het leukst op Luuks kamer vond passen. Vervolgens mocht hij kiezen welke van deze drie hij het leukste vond.
Hoe leuk je die witte saaie muur op?
Deze is het geworden… Mijn kleine nieuwsgierige ontdekker kan sinds een tijd naast het ontdekken van de wereld op de wereldbol op zijn bureau, ook de wereld ontdekken met deze geweldige kaart aan de muur. In zijn grote jongenskamer.

Winactie!

Naast dat ik zelf een wereldkaart mocht uitzoeken, mag ik ook iemand anders blij maken met zo’n geweldige kaart. Dit hoeft niet persé een kinderkaart te zijn! Ik mag een shoptegoed van €50,00 weggeven en de keuze is echt reuze. Met de feestdagen in het vooruitzicht denk ik dat dit een geweldige winactie is.

Wil je kans maken om dit mooie bedrag te besteden in de webshop van Wereldkaarten.nl? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Sleutel in de Tuin op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten welke wereldkaart jij graag zou willen laten afdrukken!
 • Let op: om kans te maken, moet je een van de genoemde social media kanalen van Sleutel in de Tuin volgen. Reageren kan tot en met 16 november 23:59u. De winnaar wordt 17 november via social media bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 24 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Groetjes van Cindy
Deze blogpost bevat een samenwerking waarvoor ik een product heb ontvangen

Previous Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kim 13 november 2018 at 21:49

  Gaaf!
  Voor kas de discoverd schoolplaat of de verkleurd historisch schoolplaat.

 • Reply Minke 14 november 2018 at 04:52

  Wat een leuke winactie! Ik zou er ook 1 voor de kinderen uitzoeken zo leuk. Lekker vrolijk hier wordt het met dieren want daar zijn ze dol op. Ik volg je op Instagram.

  Minke onlangs geplaatst…Ik ga op reis en neem mee….. een gepersonaliseerde kofferMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge