Valentijnsdag; niet plakken, maar smakken
Lifestyle

Valentijnsdag; niet plakken, maar smakken

Post.nl heeft net als de afgelopen drie jaren een leuke gratis actie voor Valentijnsdag; niet plakken, maar smakken. Wat deze actie inhoud en hoe dit in zijn werk gaat lees je hier…

Valentijnsdag; niet plakken, maar smakken

Ook dit jaar heeft Post.nl weer deze hele leuke actie voor Valentijnsdag; niet plakken maar smakken. Je kan gratis Valentijnskaarten versturen met een échte kus. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om de liefde volop in Nederland te verspreiden.

Lees ook: 5x Valentijnscadeautjes voor een moeder

Echte post is cool!

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met deze leuke actie. Luuk had op school een Valentijnskaart voor ons gemaakt en tijdens een wandeling -mijn zoon was toen helaas ziek- naar de brievenbus op de hoek, hebben alle kleuters hun Valentijnskaart op de post gedaan. Een dag later vonden ze hun eigen kaart, voor hun papa en mama, thuis op de deurmat. Zo leuk, want echte post is cool!
Valentijnsdag; niet plakken, maar smakken

Liefdevol gebaar

Oké, ik schreef het al eerder. Valentijnsdag kan worden gezien als een dag die commercieel wordt uitgebuit. Dat snap ik, maar bekijk het eens anders. Een kaartje is een liefdevol gebaar om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt op Valentijnsdag. Geen zoete toestanden, maar een moment om te laten weten hoezeer je iemand waardeert.

Maak ook: [Recept] Valentijnsdag; liefde gaat door de maag

Hoe gaat het in z’n werk?

De lippenstiftkus ‘smak’ je op het postzegelvakje op de kaart of envelop.
Valentijnsdag; niet plakken, maar smakken
Verstuur de kaart of envelop morgen, dinsdag 13 februari, vóór 17:00u binnen Nederland en je Valentijn zal worden verrast door de postbezorgers.

Ken jij deze leuke Valentijnsactie? Verstuur jij morgen een Valentijnskaart?

Lieve groetjes van CindyBron afbeeldingen
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge