Mijn Schooltas
Kinderen, Lifestyle

[Tip] Gratis: Mijn Schooltas; wees er snel bij!

Wij hebben hem zelf al een tijdje in huis. Een artikel hierover stond al in de planning, de foto’s waren al gemaakt en afgelopen week kreeg ik er bericht in mijn mailbox. Wat erin dat bericht stond lees je hier [Tip] Gratis: Mijn Schooltas; wees er snel bij!

Mijn Schooltas

Mijn Schooltas is een initiatief van Ouders van Nu en kon tot 1 januari 2018 aangevraagd. Vanaf 1 januari is het dus niet meer mogelijk om Mijn Schooltas aan te vragen. Waarom dit niet meer mogelijk is mij niet duidelijk. De actie lijkt simpelweg te stoppen. Of er een nieuwe actie voor terugkomt is mij ook niet duidelijk.
Mijn schooltas
Stel dat je Mijn Schooltas nog vóór 1 januari had aangevraagd loont het de moeite om deze nog op te halen. De inhoud is namelijk erg leuk. Mijn kleuter vindt in elk geval van wel. De tas is er in twee kleuren en Luuk kreeg de oranje variant.

Lees ook: Sleutel in de Tuin bestaat 1 jaar!

Inhoud van Mijn Schooltas

Mijn Schooltas
De inhoud van Mijn Schooltas is vooral gericht op kennismaking met en het reclame maken voor bepaalde producten. Mijn Schooltas kon je gratis aanvragen en noem me een echte Hollander, maar ik houd ervan om dingen gratis te krijgen.

Lees ook: [Tip] Gratis: Mijn Schoolbox

Wat zit er in Mijn Schooltas:

Lees ook: mijn kinderen hebben populaire kindernamen

MIjn Schooltas
Wat zit er nog meer in Mijn Schooltas:

  • Een boekje met verhaaltjes en kleurplaten van de Sprookjesboom
  • Een Donald Duck Junior
  • Een folder met een kleurwedstrijd
  • Een bon met een kortingscode van Goedgemerkt
  • Een folder met kortingen

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 2; de kerstvakantie is voorbij

Wat nu?

Indien je de schooltas vóór 1 januari 2018 aangevraagd hebt kan je deze tot uiterlijk 15 februari 2018 mét de ophaalkaart ophalen bij een Bruna bij jou in de buurt -met uitzondering van stationslocaties. Bel van tevoren naar het filiaal van jouw keuze om telleurstelling te voorkomen als blijkt dat Mijn Schooltas op is. De tassen worden namelijk niet meer aangevuld.
Note: denk eraan dat je kleuter mee ‘moet’ als je de tas op gaat halen.

Ken(de) jij Mijn Schooltas? Heb je hem vóór 1 januari 2018 aangevraagd? Ga/kun je hem nog ophalen? Ik ben benieuwd en lees je reactie graag terug in de comments hieronder.

Lieve groetjes van Cindy
Affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge