Mijn schoolbox - UA
Kinderen, Lifestyle

Tip: gratis ‘Mijn Schoolbox’

Gaat jouw kind dit jaar naar groep 1 van de basisschool? Dan heb ik een tip voor je: ‘Mijn Schoolbox’. Deze kun je gratis aanvragen. Hoe? Dat lees je hier…

Gratis dozen of boxen

Je kent ze vast nog wel van tijdens of kort na je zwangerschap; de blije doos, de zwangerbox en de babybox. De gratis dozen of boxen met allerlei promotiemateriaal voor de aanstaande moeder en haar baby. Ik heb ze toen aangevraagd, omdat ik nieuwsgierig was naar de inhoud.

Mijn Schoolbox

Onlangs kwam ik op een site een advertentie tegen van ‘Mijn Schoolbox’. Deze box bleek, net als de eerdergenoemde dozen/boxen, gratis te zijn. Ik geef het toe, ik houd van ‘gratis’. Deze box is als een goodiebox speciaal voor kinderen die naar groep 1 gaan. Ik vroeg hem aan.
Mijn schoolbox - foto 1

Ophalen

Een paar dagen later ben ik ‘mijn schoolbox’ samen met mijn kleuter (en peuter) gaan ophalen. Luuk was ondertussen helemaal enthousiast geworden, omdat we een doos met verrassingen voor hem gingen halen.

Unboxing

Mijn schoolbox - foto 2
Luuk moest zich inhouden om de box al niet in de auto te openen. Eenmaal thuis mocht hij beginnen met de unboxing. Kijk nou hier, dit aanzicht is toch fantastisch voor een kleuter.
Mijn Schoolbox - foto 3
Luuk nam er de tijd voor om elk ‘cadeautje’ uit de box te halen. Hij onderwierp alles aan een grondige inspectie.
Mijn Schoolbox - foto 4
Aandachtig bestudeert Luuk de prijsvraag die in de flyer van Paw Patrol staat.
Mijn Schoolbox - foto 5
Dit was de inhoud van de Schoolbox van Luuk:

  • Een tol
  • Minions kaarten
  • Bellenblaas
  • Een verrassingszakje
  • Een minipuzzel
  • Strijkkralen
  • Een kortingsbon voor Plopsaland
  • 3 flyers

De inhoud kan per keer verschillen. Wel is het zo dat er zo veel mogelijk speelgoed in zit en zo min mogelijk reclame- en promotiemateriaal.

Ook gratis ‘Mijn Schoolbox’ aanvragen?

Je kan de box aanvragen als je in Nederland woont en vanaf 2 maanden voordat je kleuter voor het eerst naar de basisschool gaat. Zit je kleuter in groep 2, dan niet meer. Ga naar Mijn Schoolbox en vul je gegevens in. Je ontvangt dan per email een uitnodiging met een code waarmee je bij de dichtbij zijnde Top1Toys ‘Mijn Schoolbox’ op kan halen. Je kleuter moet wel mee met het ophalen.

Gaat jouw kleuter binnenkort ook naar groep 1? Of zit je kleuter al in groep 1? Kende je ‘Mijn Schoolbox’ al? Ik ben benieuwd en lees je reactie graag hieronder bij de comments.

Groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge