Shoplog Action - UA
Lifestyle

Shoplog: producten van de Action

Shoplogs bij andere bloggers, ik houd ervan. Gewoon even om te spieken wat ze hebben gekocht en wat het kostte. Om inspiratie op te doen voor nieuwe producten, gadgets of kleding. Het zal je niet vreemd zijn, als je zelf ook regelmatig shoplogs bij anderen bekijkt. Wat mij in elk geval niet vreemd is, is shoppen. Lange tijd twijfelde ik, maar vandaag hakte ik de knoop door. Wat ik had gekocht heb ik op de foto gezet. Vandaag zie je mijn eerste Shoplog: producten van de Action…

Kracht van de Action

Het is iedereen ondertussen wel bekent, als je naar de Action gaat voor een dingetje, komt je altijd met meer thuis. Mij gebeurt dat in elk geval altijd. In dit geval ging ik voor twee dingen en kwam met een volle tas thuis. Dat is volgens mij echt de kracht van Action. Zie hier wat ik allemaal heb gekocht.

Shoplog Action - Foto 1

Vochtige doekjes

Eigenlijk neem ik altijd standaard een of twee pakjes van deze vochtige doekjes mee als ik bij de Action ben. Het zijn doekjes om handen en monden mee te poetsen. Hier in huis gaan die er met een kleuter en peuter altijd in rap tempo doorheen. Het fijne aan deze vind ik dat ze zo’n klepje hebben, waardoor het pakje goed af te sluiten is en de doekjes niet uitdrogen. Als je de zoete geur voor lief neemt heb je voor weinig een goede poetser bij de hand. Ik kocht 2 x 40 doekjes voor €1.38.

Shoplog Action - Foto 2

Snijplanken

Ik gebruik al jaren de witte snijplanken van IKEA. Net als hier op de foto de grote en het kleine formaat. Hoe goed je die snijplanken ook schoon maakt, op een gegeven moment verkleuren de planken. Of de planken trekken wat krom, waardoor ze tijdens het hakken en snijden over het aanrecht schuiven. Als het weer zover is gebruik ik nog lange tijd een antislip eronder, tot ik het zat ben. Dan ga ik nieuwe kopen.

Lees ook: [DIY] recepten

Toevallig liep ik tegen deze snijplanken aan in de twee maten die ik thuis ook gebruik. Ze hebben een soort granietlook, waardoor kleurverschil minder zichtbaar zal zijn. De grote planken hebben van zichzelf antislip in de hoeken, dus die zullen minder glijden. Of ze krom zullen trekken zal de tijd moeten leren. Ik vind ze er in elk geval sjiek uit zien, ondanks dat ze van kunststof zijn. De grote snijplanken waren €3.99 per stuk en de kleine waren €1.48 per stuk.

Shoplog Action - Foto 3

Stompkaarsen

De herfst is weer in het land en dus gaan bij mij de kaarsen geregeld aan. Gezellig! Ik bleek de kaarsenvoorraad er aan het begin van het voorjaar doorheen te hebben gewerkt, dus kon ik wel weer een paar nieuwe halen. Deze roze kleur past mooi bij de andere kleuren in mijn woonkamer. Helaas hadden ze in deze kleur geen stompkaars 10x10cm, want ook daarvan kon ik wel een nieuwe gebruiken. Het kan trouwens goed zijn dat ze deze bij een ander filiaal wel hebben. Ik kocht deze pastel roze stompkaarsen 13x7cm voor €1.59 per stuk.

Shoplog Action - Foto 5

Glasmarkers

Ik liep tegen deze glas markers aan en besloot ze gewoon mee te nemen. Dit is voor mij typisch iets voor wat ik bedoel met de kracht van de Action. Je hebt het niet nodig, maar je neemt het mee voor je weet maar nooit. Ondertussen heb ik er wel van alles voor bedacht hoor. Je kunt ermee op glas, keramiek en metaal schrijven. Leuk om een ‘mason jar’ mee op te leuken. Of een theemok of, nou ja, verzin het maar. Kan ik misschien wel mijn handlettering uitproberen of de kleuter en peuter maken er een cadeau voor opa en oma van. Bij mij in de winkel hadden ze deze vier sets met verschillende kleuren. Alleen de kleur zwart komt een keer terug. Per stuk kost een set met vier markers €0.99.

Shoplog Action - Foto 5

Keukenmesjes

Op een gegeven moment merk je dat je mesjes op zijn. Dat ze bot zijn en dat je langzamerhand de aardappelen vierkant schilt. Bovendien waren er bij een paar van mij de punten gebutst. Vraag me niet hoe, maar ik kon er in elk geval geen puntje meer van maken. Toevallig zag ik ze liggen en nam ze gelijk mee. Ik kocht 5 keukenmesjes voor €0.69.

Shoplog Action - Foto 7

Magische stiften

Ik ging naar de Action om nog iets te kunnen kopen om een cadeaupakketje mee aan te kunnen vullen. Ik zocht stiften in thema van Cars3, maar ik koos uiteindelijk voor deze magische. Toen mijn kleuter ze zag wilde hij ze ook gelijk hebben. De stiften bleken bij hem een schot in de roos, hopelijk ook voor de andere kleuter aan wie hij ze cadeau heeft gegeven. De stiften staan bij mijn kleuter op zijn lijstje, net als een hoop andere teken- en knutselspullen van de Action. Ik kocht ze voor €0.79.

Shoplog Action - Foto 8

Koetjesreep

Uit de categorie jeugdsentiment neem ik af en toe voor mijn kleuter en peuter een pak met deze klassieke Koetjesrepen mee voor in de snoeppot. Ze zijn per stuk verpakt en dat is wel zo handig. Ken jij ze ook nog van vroeger? Ik kocht 12 repen van 15gram voor €1.29.

Shoplog Action - Foto 9

Haaknaalden

Als je me al langer volgt dan heb je vast weleens mee gekregen dat het voor mij een kunst is om wakker te blijven als ik een keer (samen met mijn hubster) een avondje op de bank wil hangen en een serie op Netflix wil bingen. Meestal val ik binnen een kwartier in slaap en om dat te voorkomen heb ik afleiding nodig. Ik moet naast het tv kijken iets te doen hebben.

Lees ook: 10 x van een moeder; wat slaaptekort met je doet

Nou is het snacken ter afleiding iets wat ik wil minderen, dus wend ik me meestal tot mijn smartphone. Ik ga dan alle bloggers en social media af. Alleen is dat niet zo gezellig voor mijn bankpartner in crime. Regelmatig krijg ik dan ook de opmerking dat ik mijn telefoon weg moet leggen, met alle gevolgen van dien. Om een gezelligere afleiding te hebben, dacht ik aan haken. Haken is volgens mij nog altijd hip en happening en het lijkt mij wel leuk om een colsjaal voor mijn peuter te haken. Of voor mezelf. Deze set met 6 aluminium haaknaalden in verschillende diktes in een koker heb ik alvast gevonden. Nu nog hippe kleuren haakgaren vinden. Iemand tips? Ik kocht deze koker voor €1.99.

Shoplog Action - Foto 10

BB Cream

Ik ben absoluut geen beautyblogger, maar ik vind het wel leuk om me als moeder met beauty bezig te houden. Ik heb ’s morgens niet veel tijd om me op te maken, maar ik zie er wel graag verzorgd uit. Daarom gebruik ik een BB of CC cream. Op een snelle manier zie je er zo na een korte nacht met weinig slaap iets frisser en fruitiger uit. Mijn ideale cream heb ik nog niet gevonden, maar deze BB Cream met SPF15 van Alvira komt aardig in de richting. Het is een low-end make-up product die mijn huid iets egaliseert en matteert. Ik kocht hem voor €2.49.

Voor welke producten ga jij naar de Action? En wat vonden jullie van deze shoplog? Vinden jullie het leuk als ik vaker een shoplog doe? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en lees ze graag terug in de comments hieronder.

Groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Gerdi 19 september 2017 at 08:20

  Wat een leuke shoplog! Ik koop mijn (haak)garen ook altijd bij de action of bij de zeeman of wibra!

  • Reply Cindy 19 september 2017 at 14:07

   Dank je! En bedankt voor de tip voor het haakgaren. Bij de Action hadden ze helaas niet de kleuren die ik zocht, maar bij de Zeeman en Wibra heb ik er nog niet voor gekeken. Ga ik doen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge