Shoplog: Loods5 en IKEA - foto 1
Lifestyle

Shoplog: Loods5, HEMA, Kruidvat en IKEA

Een paar weken geleden ging ik met een vriendin een weekend naar Amersfoort om een speciaal lustrum te vieren. Dit jaar zijn we namelijk allebei 40 jaar geworden. Naast veel kletsen, lekker eten en drinken en heerlijk lachen werd er natuurlijk ook geshopt. Ik vind het leuk om met jullie te delen wat ik heb gekocht en maakte daarom een shoplog: Loods5, HEMA, Kruidvat en IKEA. Kijk je mee?

Shoplog: Loods5 en IKEA - foto 2

Loods5

Loods5 vind ik een heerlijke winkel. Ik kom er graag om rond te neuzen. Gelukkig zit deze winkel niet dicht in de buurt, anders zou het gevaarlijk zijn. Ik kocht er deze leuke spulletjes:

 • Loods5 geurstokjes ‘Cotton Fresh’ voor €5,00 – ruikt heerlijk naar schone was
 • Loods5 geurstokjes ‘Lotus Lilly’ voor €5,00 – als een bosje lelietjes-van-dalen
 • Speelgeld op kaart voor €3,25 – cadeautje voor mijn peuter die tegenwoordig graag de boodschappen betaald
 • Save The Planet lunch tasje transport voor €6,50 – door dit koeltasje heeft mijn kleuter nooit meer lauwe melk tijdens het overblijven op school
 • Stompkaars 11x10cm pearl voor €4,95 – omdat ik nog een lichtroze stompkaars zocht
 • Zusss brillenetui middengrijs voor €9,95 – ter vervanging van de logge koker die ik tot voor kort voor mijn zonnebril in mijn tas had zitten. Deze heeft zo’n -noem het retro, stevige knip-knap sluiting en met deze etui ben ik heel blij.
 • Ozzy-cards wenskaart voor € 0,75 – voor de geboorte van een ons buurjongentje

Lees ook: Fabulous@40; een terugblik op 40 jaar

Shoplog: Loods5 en IKEA - foto 4

HEMA

We maakten ook een pitstop bij de HEMA. Ik ging los bij de nieuwe make-upkwasten:

 • Eye brush small 102 2 stuks à €3,00 – voor het kleurtje op mijn bewegende ooglid
 • Eye brush large 103 2 stuks à €3,00 – omdat je nooit genoeg oogschaduwkwasten kan hebben
 • Eyeshadow Smudging brush 104 2 stukje à €3,00 – om de kleur net wat steviger aan te brengen
 • Lash & Brow brush 108 €3,00 – die van mij was aan vervanging toe
 • Classic brush 301 €5,00 – een enorme zachte poederkwast
 • Buffing brush 303 €4,00 – om de scherpe lijnen van mijn highlighter, blush of bronzer mee te vervagen
 • Blush & Contour brush 307 €4,00 – voor het strategisch aanbrengen van contouren
 • Highlight brush 312 €4,00 – omdat je met een gezonde gloed straalt

Eígenlijk had ik ook nog de Eyeshadow Blending brush 105 en de Fan brush 308 willen kopen, maar die hadden ze helaas niet meer in het schap staan.

Tot vorig jaar deed Luuk het nog met een winterset uit zijn jongere jaren. De muts paste nog net aan en de sjaal ging nog prima. Ik was niet van plan om voor die niet zo koude winter een nieuwe set te kopen. Tot Luuk eind januari naar de basisschool toe ging. Daar bleek het voor mijn kleuter best moeilijk om zelf zijn sjaal om te knopen. Bij een oudere kleuter zag ik een handige colsjaal. Die ging hup, gewoon over het hoofd. Handig van die moeder, dat wilde ik ook.

Kijk ook: plog: weekend in Amersfoort Fab@40

Halverwege de winter waren die colsjaals natuurlijk nergens meer te vinden, dus toen ik toevallig bij de HEMA deze set (smiley) van een muts en colsjaal zag hangen nam ik deze gelijk mee. Je moet je wel voorstellen dat ik het bijzonder vond dat ik de laatste winterset zag hangen, voordat de herfst was begonnen. Is dit toevallig net zoiets als de pepernoten die na de zomervakantie al in de winkel liggen?!? Maar goed, het is een donkerblauwe set. Makkelijk te combineren met de meeste winterjassen -die heb ik nog niet gekocht en op die donkere kleur zie je ook niet zo snel dat het vies is.

Lees ook: poging tot inbraak

Sloplog: Loods5 en IKEA - foto 4

Kruidvat

Bij de Kruidvat kocht ik weer een paar mini’s van mijn favoriete deodorant. Dove Original heeft een subtiel lekkere geur en doet wat ‘ie moet doen. Mijn mini’s heb ik overal: in mijn tas, in mijn toilettas voor een weekend weg, in de auto, noem maar op. Ik doe er heel lang mee en nu was mijn voorraad op. Het bonnetje ben ik kwijt, maar voor een mini betaal je volgens mij iets meer dan €1,00.

Daarnaast kocht ik mijn favoriete budget mascara: Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume 010 Black Mascara €3,99.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 39; echte fans en verrassingen

Shoplog: Loods5 en IKEA - foto 5

IKEA

Op weg naar Loods5 kwamen we de IKEA tegen. Niet te missen langs de snelweg natuurlijk! Voor het gemak gingen we naar binnen, omdat je altijd wel iets van IKEA ‘nodig’ hebt. Ook weleens lekker hoor om als twee volwassenen zonder kinderen doorheen te lopen. Snel maakte ik een lijstje in mijn hoofd. We wisten waarvoor we kwamen en waren zo klaar.

 • Sötvatten 100 st. brede rietjes €0,99 – om smoothies mee te drinken of de niet meer zo hygiënische rietjes van de rietjesbekers van Luuk en Sofie te vervangen
 • Istad ziplock zakjes rood 60 st. (30 zakjes van 0,4 l. en 30 zakken van 1 l.) €1,79 – ik gebruik deze hersluitbare zakjes overal voor; om vlees in te vriezen, om een appel in stukjes voor onderweg mee te nemen, om stiften in mee te nemen, om klein speelgoed in te bewaren, enzovoort
 • Istad ziplock zakjes grijs/wit 50 st. (25 zakjes van 2,5 l. en 25 zakjes van 1,2 l.) €1,99 – een slag groter dan de rode zakjes
 • Pyssla strijkkralen diverse kleuren 700 gr. €4,99 – ik heb ze toch gekocht en aan mijn kleuter cadeau gegeven -ze zijn *knock on wood* nog niet over de grond gegaan (met z’n allen)

Dit was het! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn aankopen vinden. Gaan jullie ook graag naar Loods5? Ik lees jullie reacties graag terug in de comments hieronder.

Groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge