[Review] 5 x roze douchefoam
Verzorgingsproducten

[Review] 5 x roze douche foam

Ik geef het gelijk toe: ik ben geen beautyblogger! Ik volg er wel een aantal. Wat ik bij hen altijd zo leuk vind is dat ze hun opgemaakte spullen laten zien.
Op een gegeven moment dacht ik, waarom niet, ik ga mijn opgemaakte verzorgingsspullen ook eens bewaren. En weet je waar ik na een heule tijd bewaren achterkwam? Ik heb een voorkeur voor roze. [Review] 5 x roze douche foam…

Geen beautyblogger maar moeder

Ik ben geen beautyblogger, maar moeder. Een moeder van twee jonge kinderen. Dit is mijn eerste review over verzorgingsproducten. Verwacht van mij geen inhoudelijk review over de ingrediënten, geen vakjargon. Ik review de douche foams vanuit mijn perspectief. Als moeder heb ik weinig tijd voor mezelf en geef ik mijn geld liever uit aan de kinderen. Ik probeer dus gebudgetteerd optimaal te genieten. ’s Morgens word ik wakker door te genieten van de heerlijke geur van een romige douche foam.

Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag. Ik vind dat het tegenwoordig voor een kind bijna onmogelijk is om voor Moederdag een cadeautje te kopen. Niet persé dat er een cadeautje gekocht moet worden, maar toch. In deze review staan douche foams van onder de €2,00. Mogelijk krijgt je kind het voor elkaar om dit bedrag voor je bij elkaar te sparen. En anders deel je deze review subtiel met de vader van je kind (zonder toestanden natuurlijk) en krijg je misschien wel mijn ‘lievelings’ cadeau.

Lees ook: [DIY] knutselen voor Moederdag

[Review] 5 x roze douchefoam

Melkmeisje

Deze douche foam kocht ik bij de Action, alweer een paar maanden geleden, voor nog geen €2,00 (oeps, ben de bon kwijt). Helaas hebben ze hem al een tijd niet meer in het filiaal waar ik geregeld kom, maar misschien bij jou in de buurt nog wel. De producten schijnen per filiaal nog weleens te kunnen verschillen. Deze foam heeft een heerlijke magnolia geur gecombineerd met sandelhout. Het doet me denken aan vroeger, zonder muffig te zijn.
Volgens de verpakking is Melkmeisje douche foam PH-neutraal, bevat het melkproteïnen en huidverzorgende bestanddelen. Zacht en zuiver, zoals je van Melkmeisje gewend bent. De substantie is in eerste instantie vol, maar wordt al snel waterig. Het gevoel dat bij mij achterblijft na het douchen is wat droog en trekkerig. Alsof ik me met zeep heb gewassen. Maar kijkende naar de ingrediënten heb ik daar dus geen verstand van. Wat ik al zei, ik ben geen beautyblogger.

[Review] 5 x roze douchefoam

Zenzation

Daar waar ik de douche foam van Melkmeisje bij de Action niet meer kon vinden, kwam ik wel deze foaming shower gel van Zenzation wel tegen, voor €1,99. Een gel die je helaas niet van tevoren kan ruiken. Sterker nog, tijdens mijn poging om de geur te snuiven, stonk de spuitstuk (noem je dat zo?) naar plastic.
Maar goed, sterk lijkend op een andere bekende foaming shower gel durfde ik het risico, en zeker voor dat geld, wel te nemen. Met flink wat druk ontgrendelde ik het spuitstuk, waardoor de gel er met veel kracht uit schoot (lees: spoot in mijn oog). De gel schuim je op, op je hand of een douchepuff, en dan heb je een heerlijk schuimende douchegel die je zou moeten relaxen. Voor vijf minuten dan, want dan kom je weer terug op aarde en wordt je geroepen door een van je kinderen.

[Review] 5 x roze douchefoam

Kruidvat douche foam

Deze milde foam staat een beetje verscholen in de schappen, maar zit vast in het assortiment. Voor €2,99 koop je hem al. Er zit amandelolie in, dat ruik je en dat voel je. De foam is zacht en lief (ik kan het niet anders omschrijven) en voelt heerlijk. Een frisse bloemengeur, zonder dat deze overheerst.

[Review] 5 x roze douchefoam

Kneipp douche foam amandelbloesem

Deze foam is volgens de verpakking geschikt voor de gevoelige huid. Er zitten geen conserveringsmiddelen in. De zachte geur van amandelbloesem is goed aanwezig. Er zit amandelolie, jojobaolie en sheabutter in en in contact met water verandert de gel in schuim. Het schuim komt gelijk uit het spuitstuk, zal ik maar zeggen. Er zijn meer producten in de lijn Kneipp amandelbloesem, dus kun je deze douche foam bijvoorbeeld combineren met een bodylotion. Je koopt hem voor €7,99.

[Review] 5 x roze douchefoam

Rituals Yogi Flow foaming shower gel sensation

Onze relatie begon een paar jaar geleden… Ik heb alleen maar liefde voor deze ‘doesmoes’, zoals mijn kinderen altijd zeggen. Hij ruikt zó lekker door de roos en de amandelolie. Zoet, bijna snoepig. Ik koop deze nooit voor mezelf, maar je kan me geen groter plezier doen door me deze cadeau te geven. Ik geef Yogi Flow ook graag cadeau aan anderen. Na contact met water kun je een beetje gel opschuimen tot een volle rijke mousse.
Yogi Flow is onderdeel van Ayurveda-lijn en daardoor makkelijk te combineren met andere verzorgingsproducten uit deze lijn. De body scrub en bodycrème zijn in combinatie met de foaming shower gel favoriet. Je koopt Yogi Flow voor €8,50.

Dat was hem! Bij deze ben je getuige geweest van mijn eerst review van verzorgingsproducten. Niet als beautyblogger, maar als moeder.

Ken jij nog een andere roze douche foam? Wat vond je van mijn eerste review van verzorgingsproducten?
Laat het me bij de reacties weten!

Fijne Moederdag! Geniet ervan!

Ik zou het leuk vinden als je deze post zou willen delen. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.
Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge