[Recept] 5 x verfrissend met fruit
DIY, Recepten, Wat ter tafel komt

[Recept] 5 x verfrissend met fruit

Het belooft vandaag een tropische dag te worden. Morgen ook. Hopelijk blijven de temperaturen voorlopig nog hoog op de meter te staan. Toegegeven, tropische temperaturen hoeven voor mij niet. Veel te warm. Iets minder warm mag voor mij ook. Belangrijk is wel om goed te blijven drinken en te blijven koelen. Ik combineer het lekkere graag met het aangename en heb daarom hier voor jou [recept] 5 x verfrissend met fruit…

SuperFruit Waterijsjes

[Recept] 5 x verfrissend met fruit

Op zoek naar verfrissende recepten kwam ik op Pinterest deze SuperFruit Waterijsjes tegen. Heel simpel om te maken. Je neemt je favoriete fruit, bijvoorbeeld zoals op de foto aardbei, mango en kiwi. Je pureert wat van het fruit samen met 50cc water en giet dit in een vorm voor ijslolly’s. Vervolgens zet je de waterijsjes voor minimaal 2 uur in de vriezer en kun je genieten van een fris en fruitige verkoeling.

Zomerse smoothies

Al ieder deelde ik [Recept] 10 x smoothies met banaan. Hier deelde ik het recept van 2 zomerse smoothies (#5 en #6) en 2 zuivelvrije smoothies (#7 en #8) die heerlijk verfrissend zijn. Benieuwd naar de recepten? Klik dan op de link of hier.

Happy Ice Cubes

[Recept] 5 x verfrissend met fruit

Op Pinterest kwam ik ook deze Happy Ice Cubes tegen. Heerlijk om je water mee te verkoelen, op te leuken en er een fruitige smaaktwist aan te geven. Vul een silicone ijsblokjesvorm met water en stop daar een stukje van je favoriete fruit in. Zet de ijskontjes voor minstens 2 uur in de vriezer. Helemaal vrolijk!

Fruitwater

[Recept] 5 x verfrissend met fruitwater

Stop het lekkerste diepvries fruit dat je kunt vinden in de infuser van een schenkkan/ karaf met fruitfilter en je water zal instant koelen en steeds meer de smaak krijgen van het heerlijke fruit. Onze favoriet is met aardbeien.

Bevroren meloen ijsjes met munt

[Recept] 5 x verfrissend met fruit

Via Pinterest -steekt hand op en geeft toe; ik ben lichtelijk verslaafd aan Pinterest- kwam ik op de site van Allerhande dit heerlijke recept voor meloenijsjes tegen. Lekker met munt, wat van zichzelf natuurlijk ook al verfrissend is. Marineer de meloenparten in een siroop van limoen en rietsuiker en zet ze minstens een uur in de vriezer. Wij hebben gelukkig een koelkast met ijsdispenser voor crushed ice. Dat is zo’n fijn ding, zeker met van die warme (lees: hete) dagen. Als je nou niet z’n koelkast hebt, kun je de ijsklontjes ook in een schone theedoek wikkelen en ze crushen met een deegroller. Leg de meloenijsjes te koelen in het ijs en strooi de gekneusde muntblaadjes er overheen.

Nou, ik denk dat je met deze verfrissende fruit recepten de komende dagen wel door kan komen. Eet en drink smakelijk!

Ik ben benieuwd wat jouw plannen zijn de komende warme (lees: tropische) dagen. Laat het me bij de reacties hieronder weten!

Blijf in elk geval goed drinken en koelen!

Ik zou het leuk vinden als je deze post zou willen delen. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.
Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!


Affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge