Over mij

Welkom

Welkom bij Sleutel in de Tuin. Leuk dat je komt kijken! Ik ben Cindy, mama van Luuk (6) en Sofie (4) en getrouwd met Jeroen. Als geboren en getogen Leidse ben ik in 2010 in het Westland komen wonen. Daardoor werd ik vanaf dat moment een Sleutel in de Tuin.

Sleutel in de Tuin

Sleutel in de Tuin is mijn Persoonlijke Blog over Creatief Moederschap. Creatief in de meest brede zin van het woord, want hé, behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Drie keer per week plaats ik een nieuwe blog op de site.

10 x over Cindy

  1. Is een lijstje-meisje
  2. Is een digibeet
  3. Laat zich graag inspireren
  4. Geniet heimelijk van kookprogramma’s
  5. Is nieuwsgierig
  6. Probeert graag nieuwe dingen uit
  7. Spaart kinderboeken
  8. Spaart Disney-Classics en dvd’s van Disney-Pixar
  9. Is verslaafd aan Marktplaats
  10. Heeft zwak voor zoute ribbelchips en chocoballen.

Schrijven heb ik altijd erg leuk gevonden en heb mijn droom durven waarmaken; sinds 1 januari 2017 is Sleutel in de Tuin online. Ik plaats drie keer in de week een blogpost over creatief moederschap, lifestyle en DIY. Uit het leven gegrepen en wat ter tafel komt. Vooral het creatief moederschap is iets waar ik graag over schrijf.

Foto’s in de Tuin

Om mijn lezers een kijkje te geven in mijn leven als moeder, deel ik elke woensdag Foto’s in de Tuin. Mijn kinderen zullen op die foto’s ook te zien zijn. Zij hebben er zelf niet voor gekozen om op mijn blogsite te komen en daarom zullen hun gezichten afgeschermd zijn. Als zij hier oud genoeg voor zijn, kunnen ze zelf de keuze maken of ze herkenbaar in beeld willen worden gebracht.

Social Media

Om op de hoogte te blijven kun je me via Social Media volgen: Facebook, Instagram, en Pinterest.Lieve groetjes van Cindy