Moederdag Giveaway 2018
Lifestyle

Moederdag Giveaway: €50 shoptegoed + gratis verzending van Albelli

13 mei is het alweer moederdag. De dag waarop we het liefst worden verwend met een ontbijt op bed en een prachtige knutsel van onze hartjes, nadat we heel lang hebben uit kunnen slapen. Wat betreft dat laatste: dream on. Waar je niet langer over hoeft te dromen is een geweldig idee voor Moederdag. Om het je makkelijker te maken heb ik hier een Moederdag Giveaway: €50 shoptegoed + gratis verzending van Albelli. Doe jij ook mee?

Presenteer je momenten vol trots

Al vaker heb ik bijzondere momenten laten afdrukken. Niet alleen op fotopapier, maar ook op canvas. Er zijn een hoop webshops waarbij je foto’s kan laten afdrukken, maar bij Albelli had ik dit nog nooit gedaan. Ik nam een kijkje op de website van en dan in het bijzonder op de pagina van de wanddecoratie. Ik werd verrast door de mogelijkheden! Via de website van Albelli kun je namelijk heel makkelijk zelf online foto’s laten afdrukken op vijf materialen van hoge kwaliteit.

Foto op hout van Albelli

Ik besloot een foto op hout te laten afdrukken, want dat had ik nooit eerder gedaan en het moeilijkste gedeelte moest toen nog komen. Zie maar eens een keuze te maken uit al die leuke foto’s die we hebben. De foto die ik uiteindelijk liet afdrukken is voor ons heel bijzonder, omdat dit de eerste schoolfoto van Luuk en Sofie samen is. Hij is van ruim een jaar geleden, toen Luuk net twee maanden op de basisschool zat. En over nog geen maand gaat Sofie al wennen op school. De tijd vliegt voorbij!

Lees ook: waarom zijn mijn kinderen anoniem in beeld?

Via de opmaakopties kon ik in het online programma de ligging en het formaat van de foto kiezen. Ook kon ik kiezen tussen verschillende houtafwerkingen en foto-effecten. Echt te leuk allemaal en via het programma zie je een exacte voorbeeldweergave van je foto. Met vijf werkdagen werd de foto op hout geleverd en ondertussen hangt hij al op een mooie plek in huis. Ik ben erg tevreden en vind het helemaal leuk dat ik ter ere van Moederdag €50 shoptegoed + gratis verzending mag weggeven!

WIN: €50 shoptegoed en gratis verzending van Albelli

Niet alleen ik mocht shoppen bij Albelli, ik mag dus ook €50 shoptegoed voor een foto op hout + gratis verzending weggeven! Wil je kans maken om dit mooie bedrag te besteden in de webshop van Albelli? Lees dan even goed mee wat je moet doen:

 • Like Sleutel in de Tuin op Facebook of Instagram
 • Laat in een reactie onder deze blog weten welke Foto op Hout jij graag zou willen laten afdrukken!
 • Let op: om kans te maken, moet je een van de genoemde social media kanalen van Sleutel in de Tuin volgen. Reageren kan tot en met 01 mei 23:59u. De winnaar wordt 2 mei via social media bekend gemaakt. Meldt de winnaar zich niet binnen 24 uur na bekendmaking, dan vervalt deze en kies ik een nieuwe winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Heb jij al een Moederdag cadeau in gedachten?

Lieve groetjes van Cindy
Deze blogpost bevat een samenwerking waarvoor ik een product heb ontvangen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Emily van Hulzen 28 april 2018 at 15:24

  Wat een super leuke winactie! Op dit moment ben ik hoog zwanger en dus ‘rustig’ aan het wachten tot ons meisje komt. Moederdag zal dit jaar heel speciaal zijn, voor het eerst als moeder! Binnen 2 weken na haar geboorte gaan we een newbornshoot doen. Hoe leuk om zo’n foto op hout in onze woonkamer neer te kunnen zetten. Spannend, ik doe graag mee voor deze winactie! Succes 🙂

  • Reply Cindy 29 april 2018 at 09:01

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply T. 28 april 2018 at 19:48

  Leuke actie! Mooie foto van mijn 2 meiden zou het dan natuurlijk worden!
  Maarre mijn kans is al wat verkleind denk ik, na mijn vorige gewonnen armband via deze site 😉
  Succes allemaal.

  Ik gun Petra Burger wel een mooie foto van haar 2 meiden voor in hun (hopelijk snel) nieuw huisje. Kan ze wel gebruiken!

  • Reply Cindy 29 april 2018 at 09:00

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply Petra Burger 28 april 2018 at 20:04

  Wauw ontzettend gaaf voor mij en mijn meiden. Mijn oudste dochter is 4 en mijn jongste dochter is bijna 1.
  We hebben nog geen mooie foto van ons drieën en wat zou het onwijs leuk zijn als we die ( was al van plan voor mijn dochters 1e verjaardag een fotoahoot te doen) af kunnen laten drukken op hout en dan straks in ons nieuwe eigen plekje op hangen in de woonkamer.
  Ik duim heel hard 🙂 🙂 🙂

  • Reply Cindy 29 april 2018 at 09:00

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply Diana kuijt 28 april 2018 at 23:04

  Ik zou de foto gemaakt bij de newbornshoot van mijn 3 kinderen laten afdrukken.
  Boris en Julia zijn zo gek van hun broerje en dat is te zien op die foto 💕
  Wat n rijkdom…

  • Reply Cindy 29 april 2018 at 09:00

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply Twinmixandmatch 29 april 2018 at 01:17

  Wat een super leuke win actie! Wij doen dan ook graag mee, omdat ik het zelfde herkenbare probleem heb. Teveel foto’s om uit te kiezen en hoe leuk zou het zijn om de mooiste aan de wand te hangen.

  • Reply Cindy 29 april 2018 at 09:00

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply Jeroen 29 april 2018 at 11:24

  Ik wil wel een foto van mijn gezin.

 • Reply Simone 29 april 2018 at 22:37

  Graag van onze 3 meiden. Zoë wil ook graag wat meer foto’s in huis. Onze derde vindt dat er te weinig van haar hangen 🤣

  • Reply Cindy 30 april 2018 at 09:26

   Leuk dat je meedoet!

 • Reply Tessa 1 mei 2018 at 20:26

  Wat leuk! En lees net dat ik nog precies op tijd ben om mee te doen 😊 Wij willen wel weer een nieuwe foto van ons 4, de oude die hier staat is alweer van te lang geleden.

  • Reply Cindy 1 mei 2018 at 21:42

   Leuk dat je meedoet!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge