De komkommertijd bij Sleutel in de Tuin is weer voorbij
Moederschap, Persoonlijk, Wat ter tafel komt

Komkommertijd bij Sleutel in de Tuin is voorbij

Midden-Nederland is alweer een week naar school. Voor Zuid-Nederland begint vandaag en Noord-Nederland heeft nog ruim een week zomervakantie. Dat de vakantie voorbij is, betekent ook dat de komkommertijd bij Sleutel in de Tuin voorbij is.

Komkommertijd

Voor Sleutel in de Tuin betekende komkommertijd dat het vakantietijd was. Tijdens de 2de helft van de maand juni laste ik de vakantietijd in. Ik had het erg druk met van alles en nog wat. Ik wilde te veel en had te weinig tijd.

Lees ook: Komkommertijd bij Sleutel in de Tuin

Zomervakantie

Dit jaar hebben wij er ‘gebruik van gemaakt’ dat onze kleuter nog niet leerplichtig was. Daardoor konden we nog voor de zomervakantie op vakantie. Dat betekende vervolgens wel dat wij in totaal 9 weken zomervakantie hadden. Wij als in mijn kleuter, peuter en ik. Voor de zomervakantie had ik de verwachting om af en toe te bloggen. Gek gezegd, ik had mijn laptop zelfs mee naar Frankrijk. In de praktijk bleek het heel anders te gaan en heb ik mijn laptop nauwelijks aangeraakt. Ik had het veel te druk met ontspannen, vakantie vieren en samen met mijn kinderen zijn.

Tip:

Zolang je oudste kind nog geen 5 jaar is en dus nog niet leerplichtig, maak daar dan gebruik van en ga nog voor de zomervakantie, dus voor het hoofdseizoen, op vakantie. Dat scheelt enorm veel geld!

Social media

Ik zou mijn telefoon uit het zicht leggen, maar schreef wel dat een foto zo geplaatst was. Ik zou het wat rustiger aan gaan doen. Ook hier ging het anders dan gedacht. Ik heb af en toe wel bij anderen geneusd en geliked, maar zelf heb ik niets geplaatst. Ik heb vooral foto’s gemaakt voor onze eigen fotoalbum. Die ik overigens nog steeds moet maken. Afgelopen maandag ben ik weer begonnen met posten op InstagramFacebook en Twitter. Heb je al gekeken?

Bloggen

Maar goed, de komkommertijd bij Sleutel in de Tuin is dus weer voorbij. Ik ga weer bloggen! Ik zal met enige regelmaat weer achter mijn laptop kruipen om met je van gedachten te kunnen wisselen over van alles en niets. Voor een herkenbare lach of traan. Of niet.

Lees en klets je mee? Gezellig!

Groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge