I love Netflix tag
Lifestyle

I love Netflix tag

Merk je al dat het televisieseizoen ten einde loopt? De zomerstop komt er natuurlijk weer aan. Het moment dat je in een gat kan vallen als je je vaste televisieavondje moet gaan missen. Niet meer genieten van jouw favoriete kookprogramma, soap of misdaadserie op tv. Gelukkig hoef je niet naar de honderdste herhaling van één of andere vage serie te kijken, want ik geef je kijk-tips met deze ‘I love Netflix tag’.

I love Netflix tag

Één keer in de zoveel tijd ga ik bij andere bloggers ‘langs’ om te kijken of zij nog een tip hebben om te kijken op Netflix. Een hele tijd geleden, echt een heule tijd geleden, kwam ik de ‘I love Netflix tag’ tegen bij Kirsten van La vie de Mama. Wie de tag heeft bedacht weet ze niet meer en kan ik dus ook helaas niet noemen. De tag zelf heb ik onthouden en vandaag zet ik hem online. Ik beantwoord de vragen en misschien brengt het jou op een idee om te gaan kijken.

Kijk je liever films of series op Netflix?

Op Netflix kijk ik liever series, want films kijk ik liever in de bioscoop -iets met beeld, geluid en zoute popcorn.

Lees ook: het favoriete boek van mijn kleuter tijdens de Annie M.G. Schmidt week 2018

Kijk je op dit moment een serie?

Ik kijk op dit moment twee series. Twee?! Hoe dan? Nou, ik kijk altijd samen met mijn hubster een serie en ik kijk zelf altijd een serie. Ik hoef met bepaalde series namelijk echt niet bij hem aan te komen. Dat hoeft hij overigens andersom ook niet te doen.

Wat is jouw Netflix serie top 5?

Ik heb niet echt een serie die er bovenuit steekt, maar wel een paar series die het bingewatchen waard zijn:

  • The Missing
  • How to get away with murder
  • Orange Is the New Black
  • The Sinner
  • The Killing

Lees ook: hoe kun je je kind trainen om goed en veilig met het verkeer om te gaan?

Wat is je Netflix film top 5?

Zoals ik al eerder schreef, kijk ik meer series op Netflix dan films. Ik heb dan ook geen top 5. Dit zijn de filmgenres die ik wel eens op Netflix kijk:

  • Marvels; omdat ik die stiekem heel vermakelijk vind -net als de X-men filmserie *bekentenis*.
  • Chickflicks; als ik een avondje alleen op de bank zit.
  • Nederlandse films; als die te snel al niet meer in de bioscoop draaiden of het de moeite van het kijken in de bioscoop niet waard waren.
  • Verfilmde kinderboeken; kijk ik natuurlijk met de kinderen mee. Ik houd ervan.
  • Disney en/of -Pixar films, om dezelfde reden als de verfilmde kinderboeken.

Wat is je favoriete Netflix snack?

Wat mijn favoriete Netflix snack is? Dat ligt aan het moment waarop ik zit te kijken en aan het gezelschap waarmee ik zit te kijken. Als ik alleen of met de kinderen zit te kijken dan drink ik er vaak een kop thee of een cola zero bij. Bij deze drankjes smaken chocoballen het allerbest. Als ik samen met mijn hubster kijk dan zit ik meestal aan de droge witte wijn en daar smaken zoute ribbelchips heerlijk bij.
I love Netflix tag

Wat is je favoriete Netflix plek?

Mijn favoriete Netflixplek is opgekropen in de hoek van de bank, vlak bij het kleine dienblad over de armleuning. Hapje en drankje bij de hand, niets meer aan doen.

Waar kijk je het liefst Netflix op? Tablet, tv, laptop, gsm of iets anders?

Het liefst kijk ik Netflix op de televisie. Hoewel, als ik in één van mijn eigen series zit wil ik ook nog wel geregeld eens tussen de bedrijven door (lees: koken, wc en voor het slapen gaan) op mijn gsm kijken.

Lees ook: wat mist de wereld als ik mijn verhaal niet opschrijf?

Wat is je grootste tegenvaller op Netflix?

Ik heb het net als met het lezen van een boek, als ik op de eerste bladzijde al niet wordt gepakt wordt door het verhaal, dan haak ik af. Menigeen verklaart me voor gek, maar House of Cards en Narcos konden mij niet boeien (lees: ik viel, bij meerdere pogingen om erin te komen, in slaap).

Stel je mocht nu iets toevoegen op Netflix, wat zou het dan zijn?

Iets toevoegen op Netflix? Poeh! Ik zou het dan toch wel leuk vinden als er wat meer recentere films uit de Nederlandse bioscoop zou komen. Niet zozeer Nederlandse films, maar van de filmagenda. Als ik nu in de bioscoop een voorstukje van een te verwachten film zie -die overigens steeds minder worden- denk ik regelmatig dat ik die nog wel zou willen zien en de titel moet onthouden. Ergens onderweg gaat dat vaak mis en draait die film dus niet (meer) in de bioscoop. Als zo’n film dan sneller op Netflix zou staan, dan zou het zomaar zo kunnen zijn dat ik me de titel van de film nog zou kunnen herinneren. Oeh! En de serie Nashville terug op Netflix. Ik vond dat een heerlijke serie, maar heb hem niet af kunnen kijken, voordat hij eraf werd gehaald.

Welke serie moet ik volgens jou bingewatchen? Bij welke film blijf ik zeker weten wakker?

Lieve groetjes van Cindy

Bron uitgelichte afbeelding
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge