DIY, Moederschap, Persoonlijk

Help! Ik ben een digibeet!

Oehhh! Grom! Spuug! Zucht!

Help! Ik ben een digibeet! Ik zit me nu al weer bijna drie uur te frustreren op iets wat niet lukt. Wat ik niet snap! Ongelooflijk!

Logisch!

Ik ben voor mijn social mediakanalen bezig om mijn logo ‘op maat’ te maken. Ik zit in het programma Canva.com en dat lijkt me aardig te lukken. Zo in de basis dan. Een eerst opzet. Dat het in elk geval een beetje ergens op lijkt. Dat op de kanalen in elk geval mijn logo in proportie terug te vinden is. Logisch!

Ze doen niet wat ik wil

Wat minder logisch is, is dat die kanalen niet doen wat ik wil! Dat het me niet lukt om op mijn laptop mijn Twitter-account van Sleutel in de Tuin bij ‘profiel bewerken’ kan komen. Ik kijk, zoek en klik me suf, maar ik kan het gewoon niet vinden. Ik snap er niets van! Grom! Help!!

Snap jij het?

Het stomme is dat ik dit op de app van mijn smartphone wel kan vinden. Snap jij het?! Ik niet! Oehhh! Dat ik vervolgens mijn aangepaste logo weer niet in de emaillink op mijn phone kan openen. ‘Dat ontwerp zijn ze nog aan het maken’, word er dan gemeld. Dat ik het over een paar minuten nog eens moet proberen. Die paar minuten zijn ondertussen een uur geleden. Help!

Social Media

Ik ben dus nog niets opgeschoten! Alleen bij Facebook is het gelukt. Jahoe!! Niet bij Instagram -hoe kun je op je pc foto’s bij Instagram uploaden? Kan dat überhaupt wel?! Help! En dus ook niet bij Twitter.

Mijn ‘oude’ Instagram-account staat nog in afmelding, dus daar kan ik twee weken niet inloggen. Ik wilde daar ook het één en ander aanpassen, maar mijn twee accounts leken elkaar te bijten in de uitvoering. Help! Ik zal ook daar wel niet de meest logische oplossing voor hebben gekozen. Als het al mag gaan lukken, wat ik wil.

Ik kan hier zo niets mee, behalve dan dat ik het zo’n zonde van mijn tijd vind. Zucht! Ik zou zo graag gewoon lekker aan de slag willen gaan. Help! Tekst en foto’s uploaden op mijn site en de social mediakanalen. Gewoon, in de vijf minuutjes die ik overdag kan vangen. In de geplande halfuurtjes die lukken. Als ik een avondje tijd heb. Energie krijgen, in plaats van energie vreten.

Is dit herkenbaar voor je? Ben je ook een digibeet of juist een diginerd? Help! Is er nog hoop voor me?

Laat het me weten bij de reacties!

Deel deze post als je hem leuk vond. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.

Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge