Lifestyle, Persoonlijk

Gelukkig nieuwjaar! 2017… 2017! 2017?!

Het is gewoon weer gebeurd. Net als dat de zon gratis en voor niets opkomt, is er ook weer een nieuw jaar gekomen. 2017… Het is gewoon al weer 2017! 2017, waar blijft de tijd?!

Allerbeste wensen

Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor jou en alle mensen om je heen. Ik hoop dat je hebt genoten van de kerstdagen en dat je een gezellige jaarwisseling hebt gehad. Ik in elk geval wel!2017 gaat voor mij een bijzonder jaar worden. Dat is het jaar waarin ik met mijn blogsite eindelijk online ga. Eíndelijk!

Mijn bucketlist

Want hoe lang ben ik, al dan niet in mijn dromen, bezig met schrijven? Hoe lang lees ik al andere blogs? Hoe lang wens ik al een blogsite om mijn ervaringen over het moederschap, lifestyle en DIY van me af te kunnen schrijven, te kunnen delen? Die beren zie ik al veel te lang op de weg staan. Hoe lang staat bloggen al op mijn bucketlist?

Ik ga het doen

Door bijzondere omstandigheden in de afgelopen jaren en dan vooral in 2016, vrolijke en verdrietige omstandigeheden, heb ik rond mijn 39ste verjaardag de knoop gehakt. Het moest nou maar eens genoeg zijn. Met hulp van inspirerende mensen heb ik de beren van de weg geschopt. Ik ga het doen!

Richting de grote 4.0

Ik vind het heel erg leuk! Stoer, maar vooral ook spannend! Ik ben trots op mezelf. Geen beren meer, maar apen. Apetrots dat ik bloggen van mijn bucketlist kan vinken. Ik ga richting de grote 4.0. Ik ga het gewoon doen!!

Wat staat er op jouw bucketlist? Zie jij ook beren op de weg die je beletten iets te doen wat je (al heel lang) graag wil doen? Of heb je de beren al weggestuurd? Ik ben heel benieuwd en lees je reactie graag hieronder bij de comments.

Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karlijn 2 januari 2017 at 02:26

  Jippie, je bent “live” gegaan!! Het is niet alleen bij dromen gebleven maar je durft en doet het ook!! En wat een traktatie dat er al zoveel leuke blogs op staan. Dat wordt vannacht een latertje 😀.
  De blogs die ik al voorbij heb zie komen lezen heerlijk weg en zijn een feestje van herkenning met een echte Cindy schittering! Op naar een heel mooi creatief jaar waarbij ik je graag volg!

  • Reply Cindy 2 januari 2017 at 08:14

   Hi Karlijn,
   Ik heb het echt gedaan! Dank je voor je lieve woorden. Ik ga er een mooi jaar van maken. Doe je mee?
   Lieve groetjes van Cindy

  Leave a Reply

  CommentLuv badge