Foto's in de Tuin week 10
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 10; weer naar buiten

Lekker cliché, maar wat vliegt de tijd. Het is alweer woensdag en dus tijd voor een nieuw weekoverzicht. Kijk verder voor Foto’s in de Tuin weer 10; weer naar buiten.

Maandag

Foto's in de Tuin week 10
We begonnen de week goed, want op maandagochtend kon er voor schooltijd nog worden gespeeld. De houten treinbaan blijft favoriet, hoewel het niet altijd meevalt om samen met de treinbaan te spelen.

Foto's in de Tuin week 10
Nadat ik het avondeten al had klaargezet -iets met een vermoeide kleuter en peuter aan het einde van de dag en beneden had gezogen, trok ik mijn sportschoenen aan. Samen met Nederland ging ik in beweging.

Foto's in de Tuin week 10
Daarna ging ik verder met mijn rondje door het huis en trof ik dit op de kamer van mijn peuterdochter… Waarom?!

Foto's in de Tuin week 10
De restanten van een winter weekend op de buitentafel… De armen van onze ‘Olaf’ liggen triest op tafel en de vogels maken er een bende van. Zucht!

Foto's in de Tuin week 10
“Mama, de bank is een beetje glad en koud…”

Foto's in de Tuin week 10
Een heerlijke lentezon in de ochtend en daarom gingen we nog even snel een rondje op de fiets, voordat we haar broer uit school moesten halen.

Foto's in de Tuin week 10
Wat een verschil met de ochtend! Nergens meer een lentezon te bekennen. Luuk ging uit school bij een vriendje spelen en Sofie en ik maakten nog eens een rondje op de fiets. Ik vond nog een korstje brood en de eenden hadden daar blijkbaar wel trek in.

Foto's in de Tuin week 10
Ik had al een hoop gedaan vandaag, maar wilde nog zo veel meer doen. So much that I want to do in so little time. Goed moment voor een screenshot: en soms moet je de toekomst onder ogen zien… Wie volgt er nog meer Grey’s Anatomy? Ik ben fan van het eerste uur.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 9; onze voorjaarsvakantie

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 10
Uit de categorie ‘oefenen voor een grote meidenfiets’ zie je hier ‘laten we nog eens een rondje fietsen’. Sofie mocht de route bepalen. De zon kon ze helaas niet vinden.

Foto's in de Tuin week 10
Wel vond ze het ganzenkoppel. Ze zijn er weer mét twee kuikens. Ik heb maar niet tegen Sofie gezegd dat ik ze eerder met vijf kuikens zag…

Foto's in de Tuin week 10
Zie hier de trieste aanblik van het bijna gesmolten ijs waar we een paar dagen geleden nog de grootste pret in de sneeuw hadden. Wat een verschil in een paar dagen!

Foto's in de Tuin week 10
Nog niet zo lang geleden was ik al bij de garage, omdat mijn accu had besloten dat het tijd was voor een nieuwe. Deze middag-afspraak stond toen al gepland: tijd voor de APK en een beurt. Mijn kleuter zat op school, mijn peuter was naar de peuterspeelzaal en ik mocht wederom in het kantoor, op de wifi met een kop thee achter mijn laptop kruipen. Super!

Lees ook: Hoe een gezellige dag eindigde in een toestand

Woensdag

Foto's in de Tuin week 10
Woensdag aan het einde van de middag heerste er weer even pais en vree tussen broer en zus. Luuk had besloten om ál zijn puzzels te gaan maken -jeej, zo leuk een volle vloer… not! en Sofie hielp hem daarbij.

Donderdag

Foto's in de Tuin week 10
Lekker op de warme vloer -want vloerverwarming- puzzelen.

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 10
Deze buurmeisjes brachten ’s morgens hun grote broers naar school en regelden even op de gang dat ze samen naar de kinderboerderij zouden gaan -dat waren Sofie en ik al van plan. Na de kinderboerderij zouden ze dan bij het buurmeisje gaan spelen. Helaas bleek de kinderboerderij nog dicht -die openingstijden krijg ik maar niet in mijn systeem- en dus besloten ze alles om te draaien. Hand in hand -in de lentezon- op weg naar huis. Kiek ze goan!

Foto's in de Tuin week 10
’s Avonds was het mommy’s night out. Whoop whoop! Samen met een vriendin ging ik uit eten en daarna gingen we naar ‘Mannen van Mars’. Dat was een film om mee terug te gaan naar onze middelbareschooltijd. Zijn we al zo oud?! De muziek, de haar- en kledingstijl, de accessoires… Zo leuk! We hebben heerlijk gelachen.

Lees ook: Het eerste jaar van de basisschool tag!

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 10
Zaterdag maakten we met z’n allen een wandeling naar het dorp. De kinderen op de fiets en wij met de benenwagen. Natuurlijk duurde de wandeling langer dan gepland, want we moesten bij alle speeltuintjes onderweg even stoppen. Op de terugweg, met een flinke bos tulpen -love it! op mijn arm, zetten we de vaart er wel een beetje in.

Zondag

Foto's in de Tuin week 10
Blurry but perfect… Op zondagmiddag gingen we naar de verjaardag van opa en oma en hadden we confetti bij hun cadeautjes gestopt. Verrassing!

Foto's in de Tuin week 10
Toen we aan het einde van de middag weer thuis waren, was het onverwacht heerlijk weer. De kleuter en peuter hadden de hele middag binnen gezeten en moesten dus nog even worden gelucht.

Foto's in de Tuin week 10
En als er dan onderweg naar huis plassen op straat liggen, dan móet je daar doorheen fietsen.

Zoals je hebt gezien ga ik regelmatig naar buiten met mijn kinderen. Ga jij ook (bijna) elke dag met je kinderen naar buiten?

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge