foto's in de Tuin week 52
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 52; de laatste week van het jaar 2017

Leuk dat je vandaag komt kijken naar wat wij de afgelopen week hebben gedaan. Welkom bij nieuwe Foto’s in de Tuin week 52; de laatste week van het jaar 2017. Kijk je mee?

Maandag

Foto's in de Tuin week 52
Maandag was het eerste Kerstdag. De vorige avond lagen de kinderen laat op bed en werden ze gelukkig ook wat later wakker. Een kerstontbijt om 09:00u smaakt me nou eenmaal op dit tijdstip lekkerder dan om 07:00u.

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 52

Deze dinsdag was het 09:07u toen ik de peuter op haar kamer hoorde rommelen. Wat een heerlijkheid! De kleuter melde zich pas een half uur later. Ik houd ervan!

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 51; Kerstmis, Kerstmis en nog eens Kerstmis

Woensdag

Foto's in de Tuin week 52

Woensdag hadden we van alles buiten de deur kunnen doen, maar we kozen ervoor om juist niets te doen en thuis te blijven. Even rustig aan na alle gekte van de Kerstdagen. Mijn hubster was al wel vroeg de deur uit om te klussen bij familie.

Donderdag

Foto's in de Tuin week 52
Luuk kreeg voor Kerst zo’n helikopter-ding-die-je-met-een-touwtje-aan-moet-trekken-en-dan-geeft-íe-ook-nog-licht. Dat hij hem binnen wilde testen vonden we niet goed, iets met de inboedel die aan gort gaat. In de tuin ging het niet veel beter, want binnen no-time lag die bij de buren in de tuin. Daarom besloten we tegen schemer naar het park te gaan en kon hij zijn gang gaan met dit helikopter-ding.

Lees ook: de ‘Best Nine 2017’ van Sleutel in de Tuin

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 52

Op vrijdag moest mijn hubster een dag aan het werk. Omdat hij alleen op kantoor was, besloten we bij hem te komen lunchen. Gezelligheid tussen de stapels papieren op het bureau. En zie je die bekers met cup-of-soup? Dat was tomatensoep en best spannend tussen alle belangrijke papieren.

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 52

Zaterdagmiddag was het spelletjesmiddag. We speelden dit spel dat Luuk voor Kerst had gekregen -ja, hij heeft een hoop cadeautjes gekregen. Mens-erger-je-niet Cars3-stijl. De ergernissen waren er niet minder om. Vooral voor mijn peuterdochter viel het niet mee.

Lees ook: Oud en Nieuw tag; dag 2017, hallo 2018!

Zondag

foto's in de Tuin week 52

Zondag, de laatste dag van de week en deze keer zelfs de laatste dag van het jaar. Oudjaarsavond vierden we samen met vrienden en hun kinderen. We hadden een gezellige avond met ballen (met en zonder krenten) en bubbels (met en zonder alcohol).

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2018! -mag het nog? Wat heb jij gedaan tijdens de laatste week van het jaar? Ik ben benieuwd en lees je reactie graag terug in de comments hieronder.

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge