Foto's in de Tuin week 5
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 5; veel om op te wachten

Leuk dat je komt kijken naar nieuwe Foto’s in de Tuin week 5; veel om op te wachten. De kalender stond minder vol dan vorige week, maar toch hadden we een hoop te doen. En te wachten… Kijk je mee?

Maandag

Foto's in de Tuin week 5
Een goed begin van deze week op deze maandag. NOT! Na het douchen maakte ik mijn oren droog met een wattenstaafje en toen schoot het watje in mijn oor los. F*ckerdef*ck! Zelf kon ik er niet bij en mijn hubster wilde er niet aan beginnen. Dus, nadat we Luuk naar school hadden gebracht, schoven we de wachtkamer bij de huisarts in tijdens het inloopspreekuur. We hebben ruim een uur zitten wachten tot we eindelijk aan de beurt waren. En wat denk je? Geen watje in mijn oor te vinden! Hoe dan?!

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 5
Dinsdag was het heerlijk weer! Ik had Luuk ’s middags uit school gehaald en stond hier te wachten tot hij op zijn fiets aan zou komen rijden. We gingen Sofie bij peuterspeelzaal ophalen. Hij wilde omrijden en dat was een kwestie van 1 minuut tot hij bij me zou zijn. Terwijl ik stond te wachten, leek het me met deze mooie kleuren leuk om een foto te maken als hij het hoekje om zou komen fietsen. De foto maakte ik, maar Luuk kwam niet. Ineens schoot er van alles door mijn hoofd -iets met water in het park en niet zulke lieve mensen in de wereld. Ik schoot het pad op dat Luuk zou fietsen en vond hem op een ander wachtpunt -anders dan afgesproken. Luuk: “mama, waar blijf je nou? Ik sta al heel lang te wachten?” Zucht!

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 4; jarige kleuter en mommy-times

Woensdag

Foto's in de Tuin week 5
Woensdagmiddag was het uit school PAW-ty time. Luuk zou voor het eerst een partijtje, of kinderfeestje, zoals hij het zegt, geven. Alle voorbereidingen waren getroffen en dus konden we met een kop koffie wachten tot we de 6 ‘pups’ van school konden halen.

Donderdag

Foto's in de Tuin week 5
In het kader van de Nationale Voorleesweken had ik me opgegeven om voor te lezen op de peuterspeelzaal. Sofie, 2de van rechts, had voor het boekje ‘Anna eet graag fruit’ gekozen. Ik moest even wachten tot ik kon beginnen met voorlezen. Sofie kende dit boekje van voor naar achter -iets met de kracht van herhaling en de andere kinderen kenden het boekje niet. Ik vond het leuk om zoiets te kunnen doen. Om Sofie even te kunnen zien op een plek waar ik normaliter niet zo lang ben.

Lees ook: de Nationale Voorleesdagen en het Prentenboek van het Jaar

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 5
Daar was ‘ie weer, het voorjaarszonnetje. Heerlijk hoor! Alleen zo jammer van het effect van dit zonnetje op mijn ramen. Nog niet zo lang geleden waren de ramen van binnen en buiten gedaan, maar die storm van laatst is echt funest geweest. Elke keer hoop ik dat een flinke regenbui mijn ramen weer schoonspoelt. Ik kan dan wachten tot ik een ons weeg, want dat gaat natuurlijk never nooit niet gebeuren.

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 5
We hadden vrijdagmiddag koekjes gebakken en dus besloten Luuk en Sofie om deze verder te versieren. Het was buiten immers rotweer. Mijn keuken stond op zijn kop, maar zij hadden veel plezier. Alle strooi-versiering moest van tevoren worden geproefd en regelmatig belandde er meer op de grond dan in hun mond op het koekje. Daar kon ik natuurlijk op wachten. Leuke bijkomstigheid: ik kon weer met mijn nieuwe lover aan de slag. *maakt sprongetje*

Lees ook: 5x Valentijnscadeautjes voor een moeder

Zondag

Foto's in de Tuin week 5
Zondagochtend had ik met een vriendin bij een krijspaleis afgesproken. Ja, ik hoor je denken… What was I thinking! Ik snap het zelf ook niet! Ik was nog nooit in het weekend en naar dit krijspaleis geweest. Het plan was dat we op tijd zouden gaan. Wij zouden aan de koffie gaan en bijkletsen en de kinderen konden dan lekker spelen. Ik stond niet als enige te wachten tot de deur openging en al in de rij bij de kassa. Hier zaten we te wachten tot mijn vriendin en haar kinderen er waren en nog geen vijf minuten later was het helemaal -echt helemaal- afgeladen. Dat doe ik dus echt nooit meer!

Waar heb jij afgelopen week op moeten wachten?

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge