Foto's in de Tuin week 37 - foto 3
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 37; regenboog, vrije dagen en appelkruimeltaart

Leuk dat je weer komt kijken naar nieuwe Foto’s in de Tuin week 37; regenboog, vrije dagen en appelkruimeltaart. Kijk je mee naar wat wij vorige week hebben meegemaakt?

Maandag

Foto's in de Tuin week 37 - foto 1
Op maandag was het een zeer wisselvallige dag. Soms kreeg de zon het voor elkaar  om door de regenwolken heen te breken. En dat leverde regelmatig mooie wolkenpartijen op. Het lukte me om een regenboog op de foto te zetten. Die blijven toch altijd wel heel bijzonder. Het was rond etenstijd, dus hebben we de pot goud maar voor een ander laten staan.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 36; KWF, (buiten)spelen en de herfst

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 37 - foto 2
Deze dinsdag was Luuk vrij van school, omdat de juf een studiedag had. ’s Morgens hadden we rustig aan gedaan en ’s middags ging Sofie naar de peuterspeelzaal. We gingen er op de fiets naar toe en wonder boven wonder waren we te vroeg. Het was heerlijk weer, dus konden Luuk en Sofie nog even in de speeltuin spelen. #zoekdekleuter

Woensdag

Foto's in de Tuin week 37 - foto 3
Woensdag was de dag van de storm in Nederland. De avond tevoren hadden we uit voorzorg deze 5 appels -whoop whoop- uit de boom gered om er een appelkruimeltaart mee te kunnen maken. Zijn ze niet prachtig, onze appels. Superoogst hoor, voor het eerste jaar! Van 4 appelgenoten moesten al eerder in het jaar afscheid nemen wegens het vroegtijdig verlaten van de boom. De appelkruimeltaart smaakte overigens heerlijk. Je hebt hem bijvoorbeeld al op Instagram langs zien komen.

Lees ook: Een ei hoort er weer bij… Of niet?

Donderdag

Foto's in de Tuin week 37 - foto 4
Ook deze donderdag haalde ik mijn weekboodschappen. Daarvoor maakte ik zoals altijd een weekmenu. Op maandag stond zuurkoolstampot op het menu en daarvoor maakte ik alvast draadjesvlees en dus ook rundvleesjus. Om 10:30u lag het in de pan en heeft met een paar onderbrekingen tot 21:00u in de pan liggen pruttelen. Ik maakte extra, zodat ik een portie kon invriezen. Zuurkoolstampot met zelfgemaakte rundvleesjus én rookworst van de HEMA, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken.

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 37 - foto 5
Op vrijdag was Luuk wederom vrij van school. Nu geen studiedag, maar een kleutervrije dag. We gingen op visite bij een vriendin en haar dochtertjes en namen een flink stuk van onze appelkruimeltaart mee voor bij de koffie en limondade. Én het waterverven. De rest van de taart ging op aan de visite die we ’s middags kregen.

Lees ook: shoplog: producten van de Action

Zaterdag en Zondag

Zaterdag en zondag ontbreken deze keer in het weekoverzicht. Ik was namelijk met een vriendin een weekend weg om onze verjaardagen te vieren. Zij is pas 4o jaar geworden en ik word het bijna. Fab@40 hebben we in Amersfoort gevierd. Daarover binnenkort een eigen plog.

Van de appelkruimeltaart hebben wij heerlijk genoten, ook als we op visite gingen of als we visite kregen. Hij was voor het weekend al op. Maak jij ook wel eens taart? Ik ben benieuwd graag welke taart bij de comments hieronder.

Groetjes van Cindy
Affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge