Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 35; samen spelen, korte broeken en het KWF

Het is weer tijd voor een nieuwe week met Foto’s in de Tuin. Een week waarin regelmatig spelletjes werden gespeeld en er werd samen gespeeld. Het was een week met weer voor korte broeken, ondanks de regen op donderdag en vrijdag. Heerlijk dat dit nog kon -en dan doel ik natuurlijk niet op de regen. De week werd afgesloten met de start van de collectebus voor het goede doel. Kijk je mee? Kijk mee naar Foto’s in de Tuin week 35; samen spelen, korte broeken en het KWF.

Foto's in de Tuin week 35 - maandag

Maandag

Sofie is momenteel helemaal into puzzelen én spelletjes. Het liefst doet ze dit de hele ochtend als ze mij helemaal voor zichzelf alleen heeft. Luuk is dan namelijk naar school. Tussen de bedrijven van het huishouden en andere regelzaken door, maak ik even tijd om voor de zoveelste keer het dierengeluidenspel te spelen. Dat vindt ze fantastisch! Ik moet er steeds om lachen hoe ze de spelregels naar haar eigen hand probeert te zetten of hoe ze zelfs eigen spelregels bedenkt. Ze is 3 jaar en lekker bijdehand.

Foto's in de Tuin week 35 - dinsdag

Dinsdag

Op dinsdag moeten Luuk en ik uit school de tijd uit zien te zitten tot we Sofie van de peuterspeelzaal kunnen halen. Dit doen we natuurlijk weer in de speeltuin. Vorige week is gebleken dat Luuk toch wel errug veel dorst en trek heeft als hij uit school komt. Het wachten op eten en drinken tot we met Sofie thuis zijn duurt te lang. Daarom neem ik voortaan wat drinken en iets te eten mee als ik hem uit school haal. Hier hebben we de schaduw van een boom opgezocht voor een mini-picknick. Het is heel warm!

Foto's in de Tuin week 35 - woensdag

Woensdag

Er zijn steeds meer momenten dat het Luuk en Sofie (even) lukt om samen te spelen. Een van de dingen die ze dan graag samen doen is muziek maken en dansen. Dat ziet er geweldig uit! Meestal word ik ook uitgenodigd om mee te dansen. Of dat er nou zo geweldig uitziet, laat ik in het midden. Op dit pianootje, die we al een paar jaar in huis hebben, tokkelen ze er op los en fabriceren ze allerlei deuntjes.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 34

Foto's in de Tuin week 35 - donderdag

Donderdag

Herken je dit? Dat je je kinderen in bad hebt gedaan aan het einde van de dag. En dat, als het badwater is weggelopen, er een laagje zand in het bad blijft liggen. Nou, dat heb ik dus een paar keer per week. Op dinsdag en donderdag is het vaste prik dat Luuk en Sofie gaan douchen of in bad gaan. Dat is al sinds Luuk met zijn 2 jaar naar de peuterspeelzaal ging. Mijn kinderen hebben iets met zand en gaan daarmee helemaal los. Het zand van de zandbak in de tuin, op school, bij de peuterspeelzaal of van het strand, het maakt niet uit, het zit altijd overal. Echt óveral!

Foto's in de Tuin week - vrijdag

Vrijdag

Getverdegetver! Ik heb de draden al weer een paar keer van mijn gezicht of uit mijn haren moeten trekken… Het is weer spinnentijd aan het worden. En ik heb zo niets met spinnen! Ik vind ze echt vies en krijg de rillingen van ze. Ik weet dat ze heel nuttig zijn, maar niet in mijn gezicht of in mijn haren. En al zeker niet om 08:15u als ik gehaast door de tuin loop richting de schuur om onze fietsen te pakken en we naar school toe gaan. Van deze flinkerd, ja lach maar, ik vind hem flink, was ik net op tijd om zijn draad -die diagonaal op gezichtshoogte was gesponnen- te ontwijken.

Foto's in de Tuin week 35 - zaterdag

Zaterdag

Zaterdag waren we op verjaardagsvisite en kon Luuk -en Sofie trouwens ook- zich prima vermaken met een oefen- en leerkleurboek en een paar stiften. Zie je Sofie hier trouwens shinen in haar Frozen T-shirt? Eigenlijk was hij voor Koningsdag, vandaar de oranje kleur. Zodra het shirt weer in haar kast hangt, trekt zij hem er weer uit. Want, tja… Elsa hè!

Foto's in de Tuin week 35 - zondag

Zondag

Zondag werd ik verwend met een dag voor mezelf. Mijn hubster was met Luuk en Sofie de hele dag de hort op. Tussen het bloggen door hees ik de zeilen, zoals je op Instagram en Facebook kon zien. Ook werd de collectebus voor de collecteweek van KWF Kankerbestrijding gebracht.

Lees ook: Collecteweek KWF Kankerbestrijding

Morgen is er iemand dankbaar voor wat ik vandaag doe. Collecteer jij ook voor een goed doel? Ik ben benieuwd en lees je reactie graag hieronder bij de comments.

Groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge