Foto's in de Tuin week 2 - foto 1
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 2; de kerstvakantie is voorbij

Het is woensdag en dus weer tijd voor nieuwe Foto’s in de Tuin week 2; de kerstvakantie is voorbij. Kijk je mee naar wat wij afgelopen week hebben gedaan?

Maandag

Foto's in de Tuin week 2 - foto 1
Deze maandag was het weer back to business. De kerstvakantie was voorbij en dus was iedereen er weer fris en fruitig op tijd uit -soort van dan. Ik had het me nooit kunnen bedenken, maar ik vind het wel wat hoor, zo vroeg opstaan en dan in korte tijd bergen verzetten om vervolgens om 09:00u met een kop koffie achter mijn laptop kruipen voor le blog, terwijl mijn peuter een dvd’tje zit te kijken.

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 2 - foto 2
Luuk regelde op dinsdag een dinerdate uit school. Ik stond voor niets op school -beetje jammer, ik haalde een paar boodschappen en haalde Sofie van de peuterspeelzaal. Voor het eten deed ik Sofie alleen onder de douche, terwijl ze eigenlijk samen met Luuk in bad wilde. Hier zie je hoe ze dit op heeft gelost. Ik zal niet uitwijden naar de boze bui die hieraan voorafging, omdat het niet ging zoals zij wilde.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 1; gelukkig nieuwjaar!

Woensdag

Foto's in de Tuin week 2 - foto 3
Woensdag had Luuk een studiedag. Ja, nu al! Op zich vond ik het niet zo erg, want het brak wel even de eerste week na de kerstvakantie. Het opstaan ’s morgens viel op zich wel mee, maar het daarna van alles moeten… Zucht! Uit de categorie ‘meer bewegen’ en ‘vaker naar buiten’ brachten we de uitnodigingen voor Luuks partijtje rond op de fiets. Tenminste, zij op de fiets en ik rende er achteraan.

Lees ook: doelen, voornemens en extra aandacht geven in 2018

Donderdag

Foto's in de Tuin week 2 - foto 4
Op donderdag zag ik weer zo’n typisch fenomeen van het Westland: ganzen op het dak. In Leiden zitten de meeuwen op het dak. Ben overigens wel blij dat dit niet mijn dak is. Grote ganzen, grote flatsen!

Lees ook: Sleutel in de Tuin bestaat 1 jaar!

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 2 - foto 5
Vrijdagochtend konden we het rustig aan doen. Sofie blijft fan van het kleien en kreeg drie nieuwe kleuren -iets met bruingroene klei is niet voor mij.

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 2 - foto 6
Zaterdagavond was het jaarlijkse Nieuwjaars etentje met vrienden. Luuk en Sofie konden bij opa en oma logeren, dus konden we er allebei heen. We hebben heerlijk genoten -proost- van lekker eten en drinken -dat zei ik; prrroost en een hoop gelachen. Het werd weer eens ouderwets laat. Of moet ik zeggen vroeg?

Lees ook: mijn kinderen hebben populaire kindernamen

Zondag

Foto's in de Tuin week 2 - foto 1
Had ik al gezegd dat we heerlijk hadden genoten? Nou, de volgende morgen was dit wat minder… Nadat we Luuk en Sofie hadden opgehaald deden we even rustig aan. Na een verlate lunch gingen we een uurtje naar een dubbele kinderverjaardag in de straat. De beste remedie tegen een vermoeide katerkop; uitwaaien op de fiets. Of ‘even een frisse neus halen’, zoals Luuk wijselijk zei. Hij tekende de route die we zouden fietsen. Onze eigen navigatie op de fiets.

De kerstvakantie was weer voorbij. Was het bij jullie ook back to business? Ik ben benieuwd en lees je antwoord graag hieronder bij de comments.

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge