Foto's in de Tuin week 12
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 12; over lekker eten en de lente

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht. Een week die begon met geklei en eindigde in het bos. Kijk mee naar Foto’s in de Tuin week 12; over lekker eten en de lente.

Maandag

Foto's in de Tuin week 12
Op maandagochtend pakte Sofie haar hobby weer op, kleien. Ze was er de hele ochtend druk mee. Ik vind het met kleien alleen zo jammer dat je aan de vloer, de stoel en de kleding kan zien dat er is gekleid. Daar zouden ze nog eens iets op moeten verzinnen.

Foto's in de Tuin week 12
’s Avonds aten we deze heerlijke broccoli ovenschotel die ik eerder deze dag al klaarmaakte. Zonder pakjes en zakjes, low-fat en kidsproof. Haha, wat wil een moeder nog meer?

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 12
Er kwam dinsdag een grote doos van een internetbestelling binnen. De doos werd door mijn kleuter en peuter geconfisqueerd en hier verbouwd tot televisie om het journaal na te kunnen spelen.

Foto's in de Tuin week 12
Dit vind ik altijd zó frustrerend! Kleuter op school, peuter naar de peuterspeelzaal en dus denk ik meters te kunnen maken voor Sleutel in de Tuin, krijg je dit! *gromt een eind weg*. Het is de laatste weken steeds raak met storingen bij de provider of andere technische dingen in die trant.

Foto's in de Tuin week 12
Aan het einde van de middag gingen we voor de eerste keer naar een nieuwe tandarts. Op de stoel zie je mijn stoere kleuter liggen. Hij durfde helemaal alleen in de stoel te gaan liggen, deed zijn mond goed open en kreeg complimenten van de tandarts. *moederhart glimt van trots* Na hem durfde zijn net zo stoere peuterzusje ook alleen in de stoel te gaan liggen. Ze wilde heel graag haar broer een handje geven, omdat ze het toch wel een beetje spannend vond. *slikt brok in keel weg*

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 11; Pasen is aan!

Woensdag

Foto's in de Tuin week 12
Natuurlijk ging ik ook op woensdag stemmen. In mijn geval was het ideaal, want het stemlokaal stond in de gymzaal van de school. We konden zo doorlopen.

Foto's in de Tuin week 12
Dit is het favoriete moment van Sofie, als een van de eerste in de gymzaal zijn. Om vervolgens te kunnen zwieren en zwaaien aan de ringen. Om de ringen in elkaar te draaien en dan met haar benen opgetrokken, hoofd in haar nek en haar ogen dicht uit te draaien.

Foto's in de Tuin week 12
Uit school kwam er bij Luuk een vriendje lunchen en spelen. Op verzoek op het menu stonden broodjes knakworst. Ik leukte de boel nog een beetje op met wat mosterd en ijsbergsla.

Donderdag

Foto's in de Tuin week 12
Bekentenis: een van mijn stiekeme geneugten… Een nieuwe verjaardagskalender invullen. En laat ik nou net in september jarig zijn.

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 12
Zitten op een schommel is zo 2017… Nee, de jeugd van tegenwoordig ‘hangt’ op de schommel.

Lees ook: Pasen; hoe zat het ook alweer?

Foto's in de Tuin week 12
Ik wilde heel graag even luchten, terwijl mijn zoon en dochter liever binnen waren gebleven. Mama wilde even een frisse neus halen en hield voet bij stuk. Mijn neus waaide er bijna af, net als Sofie’s haren die alle kanten op waaiden. Oké moeders, volgende keer beter!

Foto's in de Tuin week 12
Als je zit te wachten in het ziekenhuis… Achter deur nummer tien bevindt zich een gloednieuwe auto en achter deur nummer elf bevindt zich een wereldreis. Welke deur zou jij kiezen?

Foto's in de Tuin week 12
Samen met mijn kleuter en peuter at ik ’s avonds bij opa en oma. Luuk en ik wilden graag een keer spruiten proberen. Hij prakte de boel door elkaar en ik at ze los. Ze vielen in de smaak -de borden zijn bijna leeg en moeten nu nog de peuter en mijn hubster overtuigen om vaker spruiten te eten.

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 12
When je vader zijn ‘workshop voor papa’s’ in de praktijk brengt.

Foto's in de Tuin week 12
Dit was mijn uitzicht op zaterdagochtend. Iedereen was de deur uit, dus ik had het rijk voor mezelf alleen.

Maak ook: [Recept] 3 x Chocolade Bark voor Pasen

Foto's in de Tuin week 12
Zaterdagochtend werd ik door Daniëlla van Bergen geïnterviewd voor het AD. Superleuk en ook wel spannend. Ze zette me daarna ook nog op de foto en dit zijn de restanten van het decor. Klik hier om het artikel terug te kunnen lezen.

Foto's in de Tuin week 12
Als er aan het begin van de middag een hardloopwedstrijd door je straat gaat, moet je natuurlijk even naar buiten om bekenden aan te moedigen. Sportief hoor, ik doe het ze niet na.

Foto's in de Tuin week 12
’s Avonds aten we deze heerlijke zelfgemaakte kipsalon. Wederom zonder pakjes en zakjes, low-fat en kidsproof.

Zondag

Foto's in de Tuin week 12
Zondagochtend was het heerlijk weer en gingen we de tuin in. Mijn hubster en ik hakten de knoop door en spraken af dat het niet meer zou gaan vriezen -who’s with me?! en dus was het tijd om te snoeien. De kleuter en peuter trokken hun werkhandschoenen aan en stonden klaar voor het betere tuin-puin-afvoer-werk.

Foto's in de Tuin week 12
En als je dan aan het tuinieren bent, dan kom je nog wel eens iets tegen. Hier onderwerpt Luuk een pissebed aan een grondige inspectie. Het blijft fascinerend dat deze kreeftachtigen zich tot een balletje op kunnen rollen.

Foto's in de Tuin week 12
Het was echt heerlijk weer -heb je al snel bij ons in de achtertuin op het zuiden en uit de wind en dus dronken we buiten koffie en limonade. Natuurlijk aten we daar chocolade bij. Zie hier, de keuze is reuze tijdens de dagen voor Pasen.

Foto's in de Tuin week 12
Na de lunch werd ik weer even alleen gelaten om achter mijn laptop te kruipen. Mijn hubster ging met de kinderen naar het bos en stuurde deze foto door. Sofie en eendjes voeren, ze doet dat zelfs in het bos. Maar zie je dat zonnetje? Van mij mag zij vaker en warmer gaan schijnen hoor. Heerlijk!

Heb jij ook zo’n zin en de lente?

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge