Foto's in de Tuin week 41 - UA en woensdag
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 41; zo veel te doen in zo weinig tijd

Leuk dat je komt kijken naar nieuwe Foto’s in de Tuin week 41; zo veel te doen in zo weinig tijd. Kijk je mee naar wat wij vorige week hebben beleefd?

Maandag

Foto's in de Tuin week 41 - maandag
De eerste dag van de week begon ’s middags met een schooloptreden van Luuk, samen met de rest van groep 1/2 tijdens de Spettershow op school. Alle groepen treden dan op voor ouders/ verzorgers. Het was de derde keer dat Luuk dit meemaakte. Sofie en ik gingen kijken en natuurlijk was ik weer apetrots op hem. Voor Sofie had ik een survivalpakket mee, want zij moest zich drie kwartier rustig houden. Dat is altijd best een uitdaging, maar gelukkig viel het alles mee. Na zo’n indrukwekkende middag kun je niets anders dan uit school samen op de bank een filmpje kijken.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 40; vrije dagen en mobiele eenheid

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 41 - dinsdag
Dinsdag was een dag van logistieke hoogstandjes. De kleuter naar de overblijf, de hubster een paar uur thuis aan het werk tot de peuter naar de peuterspeelzaal ging en de kleuter uit school bij een vriendinnetje spelen. Mama kon aan de slag! Ik ging naar de Web & Fundag Special Social Media Editie van Buro Staal. Inge van BitterZoet gaf gevraagd en ongevraagd advies over social media. Onder het genot van deze heerlijke witte champagne -echt waar- cassis thee bij NON sleutelde ik achter de schermen aan Sleutel in de Tuin.

Woensdag

Foto's in de Tuin week 41 - UA en woensdag
Woensdagmiddag was het hoognodig om de kleuter en peuter even te luchten. Iets met een mobiele eenheid en brusjes-fights die maar door bleven gaan. Ik werd er zo moedeloos van! In het bos en zo bij het water waren Luuk en Sofie in hun element. Lekker schooieren, takken en paddenstoelen zoeken en, zoals hier op de foto en hoe simpel, blaadjes in het water gooien.

Lees ook: 10 x wat ik me anders had voorgenomen tijdens de opvoeding

Donderdag

Foto's in de Tuin week 41 - donderdag
Deze donderdag was er een uit de categorie van het betere ren en vliegwerk. Ik moest een hoop doen en regelen en kon nog net een momentje voor mezelf pakken, voordat ik de kleuter alweer uit school moest halen. Soms zijn er van die dagen bij dat ik me afvraag hoe andere moeders het allemaal voor elkaar krijgen. Hoe doen jullie dat toch?!

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 41 - vrijdag
Deze dag was Luuk al vrij van school en deden we het even rustig aan. Mijn kleuter en peuter namen dat te letterlijk en waren dan vooruit te branden. Aan de ene kant vind ik dat heerlijk -go with the flow, maar aan de andere kant krijg ik dan op een gegeven moment het gevoel dat ik zo achter de feiten aan loop. Ik wil nog zoveel meer kunnen doen. Hier gaan we -eindelijk- de deur uit. Het lukte Sofie niet zelf om haar laarzen dicht te ritsen. Steeds vaker weet Sofie haar broer te vinden voor hulp of biedt Luuk aan om zijn zusje te helpen. Ze hebben dan ook echt iets met en aan elkaar. Dat kan me op momenten zo ontroeren.

Lees ook: een bezoek aan het consultatiebureau; dit is wat je moet weten

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 41 - zaterdag
Ik val een beetje in de herhaling, maar ook deze zaterdag stond helemaal volgeboekt. Om 10:00u gingen we naar een kinderverjaardag en om 11:30u zaten we in de auto op weg naar een Caravan- en Vouwwagendealer om ons (nog meer) te kunnen oriënteren. Daarna gingen we richting opa en oma, want daar zouden Luuk en Sofie een nachtje logeren. We hadden een uitje van de personeelsvereniging wat achteraf erg gezellig, lekker en een succes was.

Zondag

Foto's in de Tuin week 41 - zondag
Op zondagochtend waren we nog kinderloos. Heerlijk! Ik heb allang de illusie niet meer dat ik ooit nog uit kan slapen als de kinderen er niet zijn, dus besloot ik er op tijd uit te gaan en achter mijn laptop te kruipen. Even rust en de tijd om te bloggen. Niets bleek minder waar, want er waren allerlei toestanden met internet en de software en kon er dus weinig worden gedaan. Bovendien was het al weer (te) snel tijd om de kinderen op te gaan halen. Zo frustrerend!

Hoe was jouw week? Heb je soms ook het gevoel dat de dagen te kort zijn voor de dingen die je wilt doen? Ik ben benieuwd en lees je reactie graag terug in de comments hieronder.

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge