Foto's in de Tuin week 4 - foto 4
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 4; jarige kleuter en mommy-times

Het is woensdag en dus weer tijd voor het weekoverzicht. Kijk mee naar Foto’s in de Tuin week 4; jarige kleuter en mommy-times…

Maandag

Foto's in de Tuin week 4 - foto 1
Zo! Dat had ik dus even mooi geregeld op deze maandag. Ik begon alvast met de voorbereidingen voor het avondeten, maar Sofie besloot dat zij ging koken. Ze had het er helemaal druk mee.

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 4 - foto 2
Luuk en Sofie waren helemaal gesloopt op dinsdag. Ik deed ze voor het eten in bad en dus konden ze na het eten gelijk naar bed. Beter! Toen zat ik dus al vroeg in de avond aan thee en wat lekkers achter mijn laptop. Whoop whoop! Hands-up for mommy-time.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 3; de storm en veel feesten

Woensdag

Foto's in de Tuin week 4 - foto 3
Woensdag was mijn kleuter jarig. Hij werd 5 jaar en vierde op school zijn verjaardag. Voor het eerst ging hij trakteren en wij mochten daarbij zijn. Erg leuk om te zien hoe het feest op school werd gevierd. Luuk mocht onder andere 5 items uit het verjaardagsboek kiezen. De traktaties voor de kinderen waren een succes, net als de traktaties voor de juffen en meester. Ik kom hier in een andere blog nog op terug. 

Lees ook: de geboorte van een mama

’s Middags vierden we deel 2 van zijn verjaardag -samen met mijn hubster en dan nu voor vrienden. Er waren een hoop afzeggingen en Luuk en Sofie waren ook nog altijd niet fit. Daarom deden we lekker rustig aan. We sloten de verjaardag af met een pizza-party samen met de vrienden die gezellig bleven hangen. Dat was wat minder rustig, haha… Maar wel erg gezellig!

Donderdag

Foto's in de Tuin week 4 - foto 4
Donderdag hadden we een drukke ochtend met alles wat we moesten doen, maar het ging allemaal voorspoedig. Het was heerlijk weer en we hadden wat tijd over. Daarom besloot ik Luuk wandelend van school te halen -iets met doelen, voornemens en extra aandacht geven in 2018. Sofie op de fiets en gaan. Helemaal super! Weet je wat het leuke is? Onderweg zagen we allerlei voorjaarsbloemetjes die uit de grond kwamen. De lente komt eraan!

Lees ook: een brief aan mijn 5-jarige kleuter

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 4 - foto 5
Ook vrijdag was het mommy-time! Luuk en Sofie lagen wederom op tijd in bed en ondanks dat er nog een heleboel gedaan moest worden, besloot ik lekker in bad te gaan. Mijn hubster ging naar een verjaardag en ik kroop lekker loom van het badderen op de bank om Wie is… de mol? te kijken. Heerlijk!

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 4 - foto 6
Zaterdagmiddag gingen we met zijn allen naar het dorp. Luuk en Sofie op de fiets -iets met nodig moeten worden gelucht- en mijn hubster en ik aan de wandel, zodat we het dagelijkse doel van de stappenteller van onze activity-trackers weer zouden halen. Plan was om alleen de prijs die we via Facebook hadden gewonnen bij de Boekhandel op te halen. Maar ja, als je dan toch in het dorp loopt… Ik wilde dus toch ook nog even de HEMA, Rituals -mijn badschuim bleek gisteren op- en wat andere winkels aan doen. Zo van: nu we er toch zijn. Daar werden de kleuter en peuter dus niet vrolijker van. Hier zijn we op de terugweg en zijn ze in staking. Ze willen niet meer verder fietsen, omdat ze moe zijn en het koud hebben. Sta je dan!

Lees ook: de Nationale Voorleesdagen en de Voorlees Tag

Zondag

Foto's in de Tuin week 4 - foto 7
Op zondagmiddag zat ik bij de kapper. De thuiskappers wel te verstaan. Heerlijk, dat getut aan mijn haar. Mok thee en een boekje erbij, het zou bijna op mommy-time gaan lijken. Helaas had ik af en toe een flinke wegtrekker, als er weer een pluk haar in een borstel, klik klak speldje of elastiekje bleef hangen. Au!

Kon jij afgelopen week nog wat mommy-time voor jezelf inplannen?

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge