Foto's in de Tuin week 3
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 3; de storm en veel feesten

Leuk dat je vandaag komt kijken naar wat wij de afgelopen week hebben gedaan. Welkom bij nieuwe Foto’s in de Tuin week 3; de storm en veel feesten. Ben je benieuwd naar hoe het ons in de storm afging en welke feesten wij hebben gevierd? Klik dan snel verder…

Maandag

Foto's in de Tuin week 3
Op maandag ging vanaf 09:30u om de vijf minuten mijn wekker. Ik stond op scherp. Sofie had geplast en gepoept en was voorzien van een natje en droogje, want vanaf 10:00u zou de voorverkoop van de Vrienden van Amstel LIVE! 2019 van start gaan. Ik ben groot fan en dus ik moest en zou ook voor volgend jaar -ja, je leest het goed- kaarten zien te bemachtigen. Het crisiscentrum ging open. Na een hoop bloed, zweet, schakelen, zenuwen en wachten -heel lang wachten- lukte het me om kaarten te kopen. Whoop whoop! Zie hier een blij-ei. Ik zeg: proost! Op het feest met heul veel vrienden.

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 3
Dinsdag vierde de logistieke planning weer hoogtij, want ik ging achter de schermen aan de slag voor Sleutel in de Tuin. Op een inspirerende locatie waren de kanjers van Buro Staal maar een vraag verwijdert en ondertussen werd ik met allerlei lekkers verwend -bestaat de SAS-dag nog? Het waren productieve uren, want ik kreeg een hoop gedaan. Wat vind je van de nieuwe lay-out van le blog? Het is steeds een feest om letterlijk en figuurlijk zo lekker bezig te zijn. Even alleen -lees: zonder kinderen, maar toch samen.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 2; de kerstvakantie is voorbij

Woensdag

Foto's in de Tuin week 3
Woensdag uit school doken Luuk en Sofie de duplo-bak in. Luuk blijft het leuk vinden om de LEGO DUPLO te gebruiken bij de Hubelino om zo de leukste knikkerbanen te bouwen. Sofie gaat Duplo steeds leuker vinden. Hier spelen ze bijna heel de middag samen -wat een feest- met de DUPLO, hoewel ze allebei met hun eigen projectje bezig zijn.

Donderdag

Foto's in de Tuin week 3
Donderdag was Nederland in de ban van de storm. Code oranje werd aan het begin van de ochtend code rood. Net als de kruisen op de weg. Ik bracht Luuk naar school en reed met Sofie door om de weekboodschappen te gaan halen. Een ritje waar ik normaliter 10 minuten over doe, werd een rit van bijna anderhalf uur. En dan moest ik nog boodschappen doen. Er waren allerlei toestanden op de weg en daardoor stond ik een tijd lang in de file. Het was een spannende rit hoor; stil staan in de file en het gevoel hebben dat je elk moment de lucht in kan vliegen.

Lees ook: [Tip] Gratis: Mijn Schooltas; wees er snel bij!

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 3
Op vrijdag was het echt feest. Ik had er een jaar lang naar uitgekeken en het dak ging er weer af in Ahoy bij de Vrienden van Amstel LIVE! Dit jaar was de 20ste editie van de VvAL! en ik was er voor de 18de keer bij. En volgend jaar dus voor de 19de keer. Whoop whoop! Ik heb er nu al zin in.

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 3
Op zaterdag ging het feest gewoon door. Met een brak hoofd door te weinig slaap, ondanks dat Luuk en Sofie bij opa en oma logeerden -noem het ‘we worden allemaal ouder’, konden we de nieuwe auto van mijn hubster ophalen. Mooi ding hoor, maar dan is het voor mij toch maar gewoon een auto. Mijn hubster en zoon daarentegen, konden hun geluk niet op. Oké, toegegeven ik kan niet wachten om -met de stoelverwarming aan- fijn een stukje te gaan rijden.

Lees ook: 5 x wat je niet op je hotelkamer hoopt aan te treffen

Zondag

Foto's in de Tuin week 3
Op zondag was het dubbel feest. Mijn hubster was jarig en, omdat Luuk de 24ste -als je deze Foto’s in de Tuin op woensdag kijkt, vandaag- jarig is, vierde hij het alvast mee voor de familie. Oeh, en Flip de Beer bleef ook logeren. Wat een feest!

Wat zei ik, een week met stormen en feesten. Heel veel feesten. Hoe was jouw week?

Lieve groetjes van CindyAffiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge