Foto's in de Tuin week 12
Kinderen, Lifestyle, Persoonlijk

Plog: Foto’s in de Tuin week 12; blauwe luchten, Zier Running Kidsrun en bijzondere momenten

Hi! Het is weer maandag en dus tijd voor een nieuwe Plog: Foto’s in de Tuin week 12. Week 12 was een week met blauwe luchten, bijzondere momenten en de Zier Running Kidsrun. Kijk je mee?

Maandag

Foto's in de Tuin week 12

Maandag begon regenachtig en koos Sofie ervoor om binnen een dvd’tje te kijken. Anna, Elsa en Olaf zijn nog altijd hot and happening, dus koos ze voor Frozen.

Foto's in de Tuin week 12’s Middags kwam er een vriendinnetje bij Luuk spelen. Met z’n drieën maakten ze ruzie over wie met de pretfabriek mocht en maakten ze mijn vloer vies met de gevallen klei. Heerlijk!

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 12Het was zover… Momentje: Luuk ging voor het eerst op zijn eigen fiets naar school. Hij vond het spannend en heel stoer. Ik was supertrots op mijn kleine grote boef.

Foto's in de Tuin week 12En toen ik Sofie vervolgens naar de peuterspeelzaal had gebracht, kwam ik met een lege fiets thuis. Zie je het verschil? Ik heb er geen voorstoeltje meer op zitten… Momentje hoor!

Foto's in de TuinTwee uurtjes knallen achter mijn laptop en toen was het alweer tijd om Sofie op te halen. Het is vaste prik geworden om even bij de Nijlganzen te kijken hoe het met de kuikens gaat. Die worden groot en zwemmen hier dicht langs de waterkant, waardoor je ze net niet ziet.

Zie je trouwens de schaduw van Sofie? Het is heerlijk weer!

Foto's in de Tuin week 12En in de paar minuten die nog over zijn, klimt Sofie snel het klimrek in.

Foto's in de Tuin week 12’s Middags weer aangekomen op school. We zijn veel te vroeg en moeten buiten het hek wachten. Staat hem goed hè, die fiets?!

Foto's in de Tuin week 12’s Avonds ga ik richting BOinK in Rotterdam voor de Regionale Basistraining Oudercommissies.

Woensdag

Foto's in de Tuin week 12Onze springkip heeft het vreselijk naar haar zin bij de ouder- en kindgym.

Foto's in de Tuin week 12Als jongentjes van vier jaar zelf hun lunch mogen maken…

Foto's in de Tuin week 12Hier mag jij raden hoe hij eruitzag toen hij alle tegels had ingekleurd met stoepkrijt en ineens heul nodig moest plassen…

Donderdag

Foto's in de Tuin week 12Tussen ophalen van de peuterspeelzaal en wachten op de basisschool… Wat een heerlijke blauwe lucht! Zie je die kauw in de boom zitten? Die had het hoogste woord. Zo leuk om naar te luisteren!

Foto's in de Tuin week 12Sofie nam ondertussen de ochtend door met de kat van de kinderboerderij.

Foto's in de Tuin week 12Nog snel schommelen, voordat we Luuk moesten halen.

Foto's in de Tuin week 12Zoals ik al op Instagram deelde; liefde komt in vele vormen…

Foto's in de Tuin week 12Dat is lang geleden… Luuk heeft de waterverf weer gevonden. Leuk!

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 12Deze foto deelde ik ook al op Instagram. Studiedag… Luuk en Sofie mochten kiezen wat ze deze ochtend wilden doen.

(Unaniem:) “Naar de binnenspeeltuin!”

Het was rustig en ze gingen lekker hun gang. Tijd voor een heerlijke cappuccino.

Foto's in de Tuin week 12Even pauze…

Foto's in de Tuin week 12’s Middags komen opa en oma op visite en zij blijven eten. Ik maak macaroni en na het eten spelen Luuk en Sofie kappertje.

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 12Het is een heerlijke ochtend en de zon schijnt al vroeg in de tuin. De tuin komt steeds meer tot leven. Daar kan ik zo van genieten!

Foto's in de Tuin

It’s a beautiful day
The sun is shining
I feel good
And no-one’s gonna stop me now, oh yeah…

Foto's in de Tuin week 12Luuk deed met papa mee aan de Zier Running Kidsrun. Alle basisscholen streden om de titel ‘snelste school’. Hij kreeg een persoonlijk startnummer en chip om zijn tijd te registreren. Het was reuze spannend en hij deed het hartstikke goed. Ook zo in alle drukte. Toen hij over de finish kwam kreeg hij een medaille en een tegoedbon om een ijsje te halen. Sofie en ik stonden hen trots met bloemen bij de finish op te wachten.

Een bericht van de directeur in de nieuwsbrief; ik vond hem zo grappig dat ik hem wil delen: ‘zaterdag aanstaande gaan veel kinderen hardlopen in het centrum. Ze dragen daarbij blauwe T-shirts. Wilt u die shirts volgende week even groot en even blauw gewassen terugbezorgen op school?’

Foto's in de Tuin week 12Bij de ijssalon kwamen we een vriendje tegen, die op een andere school zit, maar ook met zijn vader had meegedaan aan de Zier Running Kidsrun. Samen genieten ze hier van hun welverdiende ijsje.

Foto's in de Tuin week 12Op weg naar huis start de Zier Running Kidsrun voor de groepen 5 t/m 8. Er starten deze middag nog meer afstanden, waarvan er ook door onze straat gaan. We moeten nog naar een verjaardag in Leiden en hopen dat we tussen de afstanden door weg kunnen.

Foto's in de Tuin week 12Momentje… Zo trots!

Foto's in de Tuin week 12Het lukt om tussen de afstanden door weg te rijden. Onderweg vallen Luuk en Sofie in slaap.

Zondag

Foto's in de Tuin week Het is weer gelukt! Het is weer zomertijd!

Foto's in de Tuin week 12Zomertijd en tijd om de schuur eens flink uit te mesten…

En met het uit mesten van de schuur kom ik aan het einde van deze Foto’s in de Tuin van week 12.

Komende week zal in het teken staan van het wennen aan de zomertijd en de hogere temperaturen die worden verwacht.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te lezen en om een kijkje te nemen in mijn leven.
Wat vind jij van de zomertijd? Moet je eraan wennen?
Heb jij ook zo genoten van de blauwe luchten?
Laat het me weten bij de reacties!

Ik zou het leuk vinden als je deze post zou willen delen. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.
Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge