Foto's in de Tuin week 1 - foto 1
Lifestyle, Persoonlijk

Foto’s in de Tuin week 1; gelukkig nieuwjaar!

Leuk dat je komt kijken naar nieuwe Foto’s in de Tuin week 1; gelukkig nieuwjaar! Het is de eerste week van 2018. Kijk je mee naar wat wij vorige week hebben beleefd?

Maandag

Foto's in de Tuin week 1 - foto 1
Whoop whoop! Met deze spetterende sterretjes openden wij op deze maandag een nieuwe week en natuurlijk 2018. Gelukkig nieuwjaar!

Dinsdag

Foto's in de Tuin week 1 - foto 2
Dinsdagochtend deden we rustig aan. Luuk en Sofie waren moe van alle toestanden rondom oud en nieuw. Kijk nou hoe lief broer en zus samen op het kussen onder een dekentje een dvd -Cars3, what else?!- liggen te kijken. Dat doen ze anders nooit!

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 52; de laatste week van het jaar 2017

Woensdag

Foto's in de Tuin week 1 - foto 3
Op woensdag gaf Luuk een pannenkoekenfeestje en had hij drie kleutervriendjes uitgenodigd om pannenkoeken te komen eten. Natuurlijk mocht zijn peuterzusje ook mee doen. Er werd gesmikkeld, gesmuld en een hoop lol gemaakt. Fantastisch om op een afstandje naar te kijken en naar te luisteren. Hier waren alle buikjes rond gegeten en keken ze nog een dvd -Cars3, what else?!, voordat ze werden opgehaald.

Donderdag

Foto's in de Tuin week 1 - foto 4
Op donderdag moesten we eraan geloven, want we gingen de kerstspullen opruimen. Ik kan daar altijd een beetje tegenop zien, omdat er altijd zo’n leegte achterblijft. Ik word er een beetje weemoedig van. Sinds de box er niet meer wordt teruggezet, staat er een mooie buffetkast/grutterskast -ik ben er nog niet uit welke variant- op mijn verlanglijstje.

Lees ook: Doelen, voornemens en extra aandacht geven in 2018

Vrijdag

Foto's in de Tuin week 1 - foto 5
Vrijdagavond was het me-time en daar had ik zo’n zin in. Samen met een vriendin ging ik naar de nieuwe megabioscoop in Schiedam, de Euroscoop. Ik kan je vertellen dat het een blijvertje is hoor. Deze bioscoop zit in het midden van onze woonplaatsen en dat is dus ideaal voor de reistijd. Daarnaast zit het op een goed aan te rijden lokatie, onder aan de afrit. Vooralsnog is het parkeren onder de bioscoop ook nog eens gratis.

Zaterdag

Foto's in de Tuin week 1 - foto 6
Uit de categorie ‘doet ‘ie het of doet ‘ie het niet’ doet ‘ie het dus niet, de oven. Een beetje jammer, maar op oudjaarsavond bleken er toestanden te zijn met de oven. Toen we deze op voorverwarmen wilden zetten -iets met oliebollen opwarmen- sloeg de aardlek eruit. Dat was dus een no-go voor de oven en in de dagen daarna miste ik mijn oven. Bizar hoe vaak ik mijn oven bleek te gebruiken. Mijn hubster besloot de oven zaterdagmorgen te demonteren en aan een inspectie te onderwerpen. Helaas bleek het een flatliner en dus gingen we gelijk op zoek naar een nieuwe oven. Deze vonden we voor 17:00u, om 18:00u zat de nieuwe oven op zijn plek en om 19:00u zaten we aan een heerlijk gebakken diepvriespizza. Drie hoeraatjes voor de handige hubster!!!

Lees ook: Rotklusjes van het ouderschap…-tag

Zondag

Foto's in de Tuin week 1 - foto 7
Zondag was de laatste dag van de kerstvakantie. ’s Avonds kroop ik -eindelijk- weer achter mijn laptop om te bloggen. Al heel de dag riepen deze chocolaatjes me. Omdat ze toch zo 2017 waren, heb ik er een paar opgesnoept in de wetenschap dat het vanaf morgen echt niet meer zou morgen. Lang leve de goede voornemens!

Wat hebben jullie in de laatste week van de kerstvakantie gedaan? Ik ben benieuwd en lees je reactie graag in de comments hieronder.

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge