Winactie: 2 Dotjes Sweet Petit Armbanden
Persoonlijk

Fabulous@40; een terugblik op 40 jaar

Morgen is het zover… Dan ga ik niet meer ríchting de grote 4.0. Dan bén ik 4.0. 40 jaar! Ik heb het gehaald een vandaag blik ik terug naar de afgelopen 40 jaar. Fabulous@40; een terugblik op 40 jaar. Lees je mee?

Vroeger

Ik weet nog heel goed dat een tante van mij vroeger 40 jaar werd. Dat vond ze vreselijk. En ik vond 40 jaar vreselijk oud! Het werd wel gevierd en er hing een groot spandoek aan de gevel. Ik dacht eraan dat ik misschien ook ooit weleens 40 jaar zou worden. Dan zou ik echt heel oud zijn. Heel oud!

Richting de grote 4.0

Toen ik vorig jaar 39 werd, kwamen dingen samen en hakte ik de knoop door. Ik begon serieuze stappen te nemen bij het starten van mijn eigen blogsite. Mijn doel was om in het jaar dat ik richting de grote 4.0 zou gaan een eigen blogsite te hebben en te doen wat ik altijd al leuk heb gevonden. Schrijven over van alles en niets. Kattenbelletjes met af en toe een serieuze noot, maar vooral met een herkenbare lach en traan. Om een soort dagboek bij te houden voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen om later terug te kunnen lezen.

Dan is het ineens zover

En dan is het ineens zover… Morgen word ik 40 jaar! Ik heb het gehaald. 40 jaar vind ik een mijlpaal, een bijzonder lustrum. Samen met een vriendin heb ik een paar weken geleden ons bijzondere lustrum gevierd. Ook zij werd 40 jaar. Net als 2 andere vriendinnen dit jaar. 1977 was blijkbaar een goed bouwjaar.

Kijk ook: plog: weekend in Amersfoort Fab@40

Terugblik op 40 jaar

Ik blik terug naar de afgelopen 40 jaar. In grove lijnen dan hè en zover ik me het nog kan herinneren.

 • 7 werkgevers heb ik gehad.
 • 66, het nummer van de old-Route heb ik gereden.
 • 1 snorfiets heb ik gehad.
 • 7 vriendjes heb ik gehad.
 • 2 kinderen heb ik mogen krijgen.
 • 1 sterretje knipoogt altijd terug.
 • 13 keer ben ik verhuisd.
 • 6 buitenlandse stedentrips heb ik gedaan.
 • 1 januari kwam mijn eerste blog online.
 • 3 auto’s heb ik gereden.
 • 6 huisdieren heb ik gehad -alle goudvissen niet meegeteld.
 • 40 schoenmaten zijn mijn voeten gegroeid.
 • 1 keer heb ik een paraglide sprong gedaan.
 • 11 werk gerelateerde cursussen en/of trainingen heb ik gevolgd.
 • 9 fietsen heb ik versleten.
 • 101 dingen moet ik nog leren over bloggen.
 • 7 verschillende vrijwilligers banen heb ik gedaan.
 • 4 steden en/of dorpen heb ik als woonplaats gehad.
 • 1 hbo-opleiding heb ik afgrond.
 • 5 jaar ben ik nu een bewuste thuisblijfmoeder.
 • 11 vakantielanden heb ik aangedaan.
 • 3 operaties heb ik ondergaan.
 • 1 grote liefde heb ik gevonden.
 • 12 dingen staan nog op mijn bucketlist.

En zo kan ik nog wel even doorgaan… 40 jaren lang!

Wie jarig is trakteert! En ik mag 2 Dotjes Sweet Petit van het mooie merk By-Do Sieraden weggeven. Doe jij al mee met deze geweldige -Fab@40- winactie?
Klik hier om te zien wat je kunt winnen en wat je hiervoor moet doen. Veel succes!

Groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nicole Orriëns 29 september 2017 at 10:55

  Een mooie terugblik! En fijn dat je tevreden kunt zijn over waar je bent in je leven op je 40ste!

  En fijne dag gewenst morgen.

  • Reply Cindy 29 september 2017 at 15:07

   Zeker. Dank je wel!

 • Reply Kreanimo 1 oktober 2017 at 15:54

  Die grote liefde – dat is een mooie!

  Fijn zo terugblikken! Je hebt het toch maar allemaal gehad. En 40 wil niet zeggen dat die bucketlist niet meer kan worden verder gezet hè.

  • Reply Cindy 1 oktober 2017 at 17:00

   Dank je wel! Ik vond het leuk om zo terug te blikken. En over die bucketlist, dat is werk in uitvoering en zal worden afgevinkt en waarschijnlijk ook nog worden aangevuld. Ik heb nog even, dat scheelt. Blik jij ook wel eens terug?

  Leave a Reply

  CommentLuv badge