Echte Post Is Cool
DIY, Lifestyle

Echte Post Is Cool; wat heb ik gekregen?

Afgelopen zaterdag was het zover… Ik mocht na láng wachten (lees: twee dagen) eindelijk mijn doos van EPIC – editie 6 openmaken. Via social media kon je de unboxing al volgen en wat er daadwerkelijk in de cadeautjes zat dat laat ik je vandaag weten. Echte Post Is Cool; wat heb ik gekregen?

Echte Post Is Cool

Het team van Echte Post Is Cool schrijft het volgende:
De meeste mensen sms’en, WhatsApp’en en verjaardags- en vakantiekaartjes lijken al jaren op hun retour. Hoe tof is het om dan ineens een vrolijk versierde envelop of zelfs een pakketje met een cadeautje op je mat te vinden?! Uit die gedachte (te weinig écht leuke post!) is Echte Post Is Cool dan ook ontstaan.
Ik ben het hier zo mee eens. Er wordt steeds vaker te weinig écht leuke post verstuurd.

EPIC

EPIC is de afkorting voor Echte Post Is Cool en werkt net als de bekende Instaswaps. Je krijgt de naam en het adres van iemand anders en je zorgt ervoor dat deze persoon leuke post ontvangt! Voor een klein bedrag, exclusief portokosten, koop je een leuk cadeautje (of meerdere kleine dingetjes).
Op Instagram had ik de hashtag Echte Post Is Cool -#echtepostiscool- al vaker langs zien komen. Ik zag geweldige swaps en enthousiaste reacties, maar steeds greep ik mis. Dit keer was ik er op tijd bij en kon ik meedoen aan editie 6 van Echte Post Is Cool.

Wat heb ik gekregen?

Tijdens de unboxing kon je al zien dat er geen eind leek te komen aan de cadeautjes die ik in de doos vond. Ik ben echt vreselijk verwend!

Echte Post Is Cool
Handlettering vind ik geweldig en ik zou er graag meer mee willen oefenen. Dit werkboek komt dus erg goed uit.

Echte Post Is Cool
En bij het handletteren kan ik inderdaad vrolijke kleurtjes gebruiken. Kijk hoe leuk de namen van deze drie kleuren zijn. Het lijken wel namen van lipstick of nagellak.

Echte Post Is Cool
Op mijn mommy-bucketlist heb ik -chronisch- meer me-time staan. Dit masker komt dus als geroepen. Ik heb nog niet eerder een peel-off masker gebruikt en zeker geen masker met houtskool. Ik ben heel benieuwd!

Lees ook: de Koningsdag tag

Echte Post Is Cool
Zelf gebruik ik ook al een tijd micellair water. Het is net als mijn swapmaatje een van mijn favoriete beauty-producten. Van dit merk heb ik het nog niet eerder gebruikt en het pocketformaat is inderdaad handig voor onderweg.

Echte Post Is Cool
Wat zei ik over handlettering? Geweldig toch, hoe yesterday en tomorrow zijn geschreven.

Echte Post Is Cool
Uit de categorie mommy me-time, de bruisbal voor in bad. Als jullie me zoeken…

Echte Post Is Cool
Zoute ribbelchips, ik heb er een zwak voor en samen met een heerlijk koud wijntje zullen deze chips met sea salt ook vast heerlijk smaken.

Echte Post Is Cool
Ik heb een periode gehad dat ik overal in huis van die ‘geeltjes’ had. Ik gebruik al een tijd mijn digitale agenda, maar op de familie-planner komen ze zeker goed van pas.

Echte Post Is Cool
Naast zoute ribbelchips heb ik ook een zwak voor chocoballen. Deze lijken me een goed alternatief en zeker door de haver vast en zeker een stuk gezonder *lacht om eigen grap*.

Echte Post Is Cool
Tijdens het samenstellen van de doos voor mijn swapmaatje heb ik toevallig geen washi tape gebruikt. Ik heb ook geen idee of ik het bij de volgende Echte Post Is Cool -ik hoop dan weer mee te kunnen doen- zal gebruiken. Ik denk eerder dat de kans groot is dat mijn kleuterzoon de tape inpikt, want hij is er gek op. Plaatjes, tekeningen, posters, hij plakt alles met washi tape op de muren van zijn slaapkamer.

Echte Post Is Cool
Tja, en hier kan ik dus gewoon jaloers op worden hè… Dat je zo creatief bent dat je een zelfgemaakt cadeautje in de doos kan stoppen. Erg leuk!

Echte Post Is Cool
Dank je wel lieve Loes van Gewoon iets met Loes. Ik vond het een heel leuk pakket!

Via deze weg wil ik ook Inge van Monsieur Mango en de blogger -anoniem- achter Northflix bedanken voor de organisatie van Echte Post Is Cool. Ik hoop er de volgende editie weer bij te kunnen zijn.

Vind jij het ook leuk om échte post te versturen en te ontvangen?
Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Inge | Monsieur Mango 23 april 2018 at 09:42

  Jeetje, jij bent goed verwend zeg! Wat een leuk pakketje heb je mogen ontvangen! Het micellair water van de HEMA ken ik nog niet, ga ik binnenkort eens uitproberen! 🙂 Leuk dat je meedeed!
  Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool #6: Dit heb ik gegeven en gekregenMy Profile

 • Reply Loes | Gewoon iets met Loes 23 april 2018 at 11:01

  Ha, wat leuk om te zien allemaal! Ik ben zo blij dat jij er blij mee bent! Zoals ik al schreef blijft het altijd een beetje spannend om iets te kopen voor iemand die je eigenlijk niet kent. Het principe van Echte Post is Cool vind ik zo verschrikkelijk leuk, en ik vond het ook leuk om voor je te shoppen. Ik wacht met smart op de volgende editie van EPIC, want dan wil ik wel weer aan de slag!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge