Echte Post Is Cool; wat heb ik gegeven
DIY, Lifestyle

Echte Post Is Cool; wat heb ik gegeven?

Afgelopen woensdag was het zover… Ik moest mijn doos van EPIC – editie 6 opsturen naar mijn swapmaatje. Via Facebook en Instagram kon je al zien dat ik druk was met het inpakken van de cadeautjes en de doos. Afgelopen zaterdag was het moment van de unboxing. Ik vond het zo spannend! Echte Post Is Cool; wat heb ik gegeven?

Echte Post Is Cool

Het team van Echte Post Is Cool schrijft het volgende:
De meeste mensen sms’en, WhatsApp’en en verjaardags- en vakantiekaartjes lijken al jaren op hun retour. Hoe tof is het om dan ineens een vrolijk versierde envelop of zelfs een pakketje met een cadeautje op je mat te vinden?! Uit die gedachte (te weinig écht leuke post!) is Echte Post Is Cool dan ook ontstaan.

Ik ben het hier zo mee eens. Er wordt steeds vaker te weinig écht leuke post verstuurd.

EPIC

EPIC is de afkorting voor Echte Post Is Cool en werkt net als de bekende Instaswaps. Je krijgt de naam en het adres van iemand anders en je zorgt ervoor dat deze persoon leuke post ontvangt! Voor een klein bedrag, exclusief portokosten, koop je een leuk cadeautje (of meerdere kleine dingetjes).

Op Instagram had ik de hashtag Echte Post Is Cool -#echtepostiscool- al vaker langs zien komen. Ik zag geweldige swaps en enthousiaste reacties, maar steeds greep ik mis. Dit keer was ik er op tijd bij en kon ik meedoen aan editie 6 van Echte Post Is Cool.

Lees ook: de Koningsdag tag

Swapmaatje

Ineens was het zover dat ik een e-mail kreeg met daarin de gegevens van mijn swapmaatje. Het was me even ontschoten en ik stond niet stil bij de datum waarop de swapmaatjes bekend gemaakt zouden worden. Ik las haar bericht, las het nog eens en nog eens. Ondertussen probeerde ik te bedenken welke cadeautjes er binnen het budget bij haar zouden passen.

Cadeautjes kopen

Welke cadeautjes zou ik voor mijn swapmaatje kunnen kopen? Het was nou niet zo dat er een concreet verlanglijstje was doorgegeven. Dat was ook niet de bedoeling, maar persoonlijk houd ik daar wel van, hahaha… Reuze handig, want je bent snel klaar en je hoeft er zelf niet over na te denken. De uitdaging werd nog groter toen ze -goed en handig bedoeld natuurlijk- een moodboard deelde via Instagram. Dat strijkte totaal niet met de cadeautjes die voor haar in mijn hoofd had. Oh boy!

Feestje

Echte Post Is Cool; wat heb ik gegeven
Ik maakte verschillende en herhaaldelijke rondjes langs allerlei winkels om zo mijn pakket samen te kunnen stellen. Het werd steeds moeilijker om een keuze te maken. Waarom vond ik het zo moeilijk? Natuurlijk deed ik mijn best om voor haar het leukste pakket samen te stellen. Ik probeerde een goede indruk achter te laten en wilde dat het voor haar een feestje zou zijn als ze haar Echte Post Is Cool zou ontvangen. Ik ging met vrolijk inpakpapier, ballonnen en confetti aan de slag. Het werd een feestje in de doos -en op mijn tafel.

Wat heb ik gegeven?

Echte Post Is Cool; wat heb ik gegeven
Uiteindelijk heb ik deze cadeautjes gegeven:

  • Een lightbox die ik voorzichtig uit de doos haalde om te voorzien van #echtepostiscool. Een lightbox staat overigens nog altijd op mijn verlanglijstje, hahaha…
  • My plans; een notitieklapper in mintgroen en roze -haar favoriete kleuren- en met panterprint -ook favoriet.
  • Zomerbloemen; een zakje met zaadjes om zomer en bloemen rond te kunnen strooien. Zomer en bloemen, wie houdt er niet van?
  • Een kant en klaar maskertje zonder parfum voor wat me-time. Een maskertje en me-time gaan wat mij betreft hand in hand. En iedere vrouw heeft van tijd tot tijd wat me-time nodig.
  • Spike balls voor de twee dwergpinchertjes die ze heeft. Oeh! De roze bal wilde mijn peuterdochter heul graag hebben *geeft toe*

Unboxing

Toen ik zaterdagochtend op mijn smartphone keek was de unboxing van de doos die ik aan mijn swapmaatje had gestuurd een van de eerste dingen die ik zag. Ze was heel enthousiast en bedankte me voor het feestje. Ik vond dat zo leuk! En ik was opgelucht dat ze de keuze van mijn cadeautjes voor haar kon waarderen. Toeval of niet, ze bleek net als ik een lightbox op haar verlanglijstje te hebben staan.

Lees ook: Echte Post Is Cool; wat heb ik gekregen?

Zoals je afgelopen maandag kon lezen was ik ook heel blij verrast met de cadeautjes die ik van mijn swapmaatje had gekregen. En als ik het na al het delen op social media goed heb begrepen, bleken we swapmaatjes van elkaar te zijn.

Ik kocht voor Tamara van Mara Tegendraads cadeautjes, Tamara kocht ze voor Loes van Gewoon iets met Loes en Loes kocht ze voor mij. Hoe leuk!

Via deze weg wil ik Inge van Monsieur Mango en de blogger -anoniem- achter Northflix (nogmaals) bedanken voor de organisatie van Echte Post Is Cool. Ik hoop er de volgende editie weer bij te kunnen zijn.

Vind jij het ook leuk om échte post te versturen en te ontvangen?

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge