[DIY] Knutselen voor moederdag
DIY, Kinderen, Knutselen, Persoonlijk, Wat ter tafel komt

[DIY] Knutselen voor Moederdag

Zondag 14 mei is het Moederdag en daarom is het tijd om creatief aan de slag te gaan. Maar wat maak je nou voor een moeder die alles al heeft wat haar hart begeerd?

Het is misschien een beetje vreemd om met je kinderen aan de slag te gaan voor jezelf, dus link deze blog even door naar de hubster, zodat hij met de kinderen aan de slag kan gaan. Als je toch een beetje nieuwsgierig bent, net als ik *steekt hand op*, dan lees je hier verder [DIY] knutselen voor Moederdag…

Bijzondere dagen

Voor het schrijven op mijn blogsite houd ik een planning bij. Ik kijk minstens twee weken vooruit om te kijken of er nog bijzonderheden komen betreft feestdagen of andere bijzondere dagen. Dan zoek ik aansluiting bij die dagen. Ik schrijf er een blogpost over, zoek een passende quote of ga er iets voor maken. Voor het laatste ga ik dan vaak samen met de kinderen aan de slag.

14 mei Moederdag

Vorige week zondag zag ik dat het volgende week zondag, 14 mei dus, Moederdag is. Dat komt goed uit, dacht ik. Het is immers vakantie en het weer is zeer wisselvallig. Een ideale combinatie om samen te knutselen. Er schoten gelijk allerlei leuke knutsels door mijn hoofd. Die ik vroeger zelf voor mijn moeder maakte, die ik met kinderen van mijn werk voor hun moeder maakte en knutsels die ik tijdens het struinen op Pinterest tegen was gekomen.

Knutselen voor Moederdag

Luuk en Sofie hebben tijdens de vakantie veel geknutseld. Het knutselen voor Moederdag stelde ik steeds uit. Op hun eigen manier hebben ze het druk gehad met hun eigen knutsels. Luuk met knippen, plakken en allerlei (kosteloos) materiaal. Sofie met haar papier, stiften, stickers en stempels. Ze vinden het heerlijk om te doen. Ik kijk graag naar ze hoe ze bezig zijn. Hoe minder ik me ermee bemoei, hoe creatiever en fantasierijker de knutsels worden. Er zitten vaak hele verhalen achter. Fantastisch!

Zelfbedachte knutsels

Toen realiseerde ik me dat ik Luuk en Sofie helemaal niet volgens een voorbeeld wilde laten knutselen. Ook niet speciaal voor Moederdag. Want hoe leuk en lief is het als je een zelfbedachte creatieve en fantasierijke knutsel van je kind krijgt. Dáár zijn ze druk mee geweest. Dáár zit hun liefde voor jou in.

Geen [DIY]

Daarom vandaag geen [DIY] Knutselen voor Moederdag. Van moeder tot moeder hoop ik dat je wordt verwend met een zelfbedachte, creatieve en fantasierijke knutsel waarin ze hun liefde voor jou hebben gestopt. Samen met een dikke kus en een warme knuffel. Daar kan geen [DIY] tegenop!

Fijne Moederdag!

En als je ze echt nog wat wil laten knutselen voor Moederdag, ga dan voor deze bloemen die we eerder voor de Koningin maakten.

Laat jij je kinderen zelf knutselen of ga je aan de slag met [DIY]?
Laat het me bij de reacties weten!

Ik zou het leuk vinden als je deze post zou willen delen. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.
Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge