De grootste grap van 1 april
Lifestyle, Persoonlijk

De leukste grap van 1 april

Afgelopen zondag was het niet alleen Eerste Paasdag, het was ook nog eens 1 april! Het was een goed moment om leuke grappen uit te halen met vrienden en familie. De media had dit jaar ook weer zijn best gedaan voor de beste grap. Ik heb er vreselijk om moeten lachen, maar wat was voor mij nou de leukste grap van 1 april?

De leukste grap van 1 april

1 April, kikker in je bil die er nooit meer uit wil… Mijn kleuterzoon zong het toen hij afgelopen donderdag uit school kwam. Blijkbaar hadden ze het er op school al over gehad. Ik bereidde me voor op kinderlijke kleutergrappen, maar deze bleven -gelukkig- uit. Ik was zelf een leuke tip tegengekomen voor een geintje met familie die zou komen gourmetten. Dit bleek niet de leukste grap, maar welke was dan wel de leukste grap van 1 april?
De grootste grap van 1 april

Geintje met een eitje

Natuurlijk waren wij al eerder met het eten van chocolade eitjes begonnen dan alleen tijdens de paasdagen. Ik had de folietjes van die choco-eitjes bewaard en er vervolgens druiven mee ingepakt. In het paasdecor hoorde natuurlijk een schaaltje met lekkers op tafel, dus daar zou niets bijzonders aan te merken zijn. In het schaaltje zat een mix van echte chocolade eitjes en de heerlijke druiven eitjes en was het wachten op het geintje met een eitje.

Maak ook: [Recept] 3 x Chocolade Bark voor Pasen

Baby’s in de achtbaan Python


“Vanaf 1 april 2018 kunnen baby’s een ritje maken in de iconische Efteling-achtbaan de Python. In samenwerking met Maxi-Cosi is een speciaal stoeltje ontworpen waardoor ook de jongste leden van het gezin voortaan kunnen genieten van de loopings, dubbele kurkentrekker en helix van Nederlands bekendste achtbaan.” – Efteling

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 12; over lekker eten en de lente

Ik vond deze grap geweldig! De reacties die deze grap losmaakte waren niet van de lucht. Toegegeven, een moment viel mijn mond open, maar al snel bedacht ik me dat dit niets anders dan een grap kon zijn.

Camouflage paaseieren

De grootste grap van 1 april
Ik ben gewoon nieuwsgierig… Ben je naar de HEMA gegaan om naar de camouflage paaseieren te zoeken? Was jij zo’n doorgewinterde paaseizoeker? Voor wie was jij van plan ze te gaan verstoppen? Paaseieren met tompouce smaak, met discodip en koffie crisp. Ik was vooral benieuwd naar welke smaak ze zouden hebben.

Duo deo

De grootste grap van 1 april
Oké! In deze grap ben ik een soort van getrapt. In het verleden heb ik altijd deo van Rexona gehad, dus toen ik deze ‘reclame’ langs zag komen heb ik me serieus afgevraagd of mijn rechteroksel daadwerkelijk meer zweetlucht zou produceren dan mijn linker oksel. Ik verklaarde dat nog, doordat het gros van de vrouwen rechtshandig is, haha…

De leukste grap van 1 april

De grootste grap van 1 april
Dit was toch wel de leukste grap van 1 april en ik plaatste er deze foto bij op InstagramLeuk joh, die paashaas🐰… Voor mij geen🥚🥚🥚maar een buikgriep🤢 Hopelijk kan ik over een paar uur van de bank opspringen en roept die haas: #1april 😆😆😆

Lees ook: 7 x de leukste activiteiten voor het paasweekend

Mijn peuterdochter werd afgelopen donderdag al overvallen door acute buikgriep en het overkwam mij vrijdag aan het einde van de middag. Zaterdag zette ik er samen met paracetamol mijn schouders weer onder, maar ’s nachts was het weer feest. De leukste grap van 1 april heeft ons paasweekend verpest. Haha! NOT!

Wat vond jij de leukste 1 april grap?

Lieve groetjes van CindyBron afbeelding 1 en 2bron videobron afbeelding 3 en bron afbeelding 4
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge