De 'Best Nine 2017' van Sleutel in de Tuin
Kinderen, Lifestyle, Persoonlijk

De ‘Best Nine 2017’ van Sleutel in de Tuin

Ik was al een tijd bezig met de gedachte hoe terug te kijken op het eerste blogjaar van Sleutel in de Tuin. Op een gegeven moment zag ik bij steeds meer bloggers op Instagram de ‘Best Nine 2017’ langskomen. Daar had ik nog nooit van gehoord en nieuwsgierig als ik ben, ging ik op onderzoek. Dit zijn de ‘Best Nine 2017’ van Sleutel in de Tuin…

De ‘Best Nine 2017’ van Sleutel in de Tuin

Ik dacht aanvankelijk dat je hele toeren uit moest halen om erachter te kunnen komen wat mijn ‘Best Nine 2017’ zouden zijn. Niets bleek minder waar! Na een rondje op Google kwam ik op deze site en daar voerde ik mijn Instagram ID in. In minder dan vijf minuten had ik mijn Best Nine van 2017 te pakken. Easy peasy dus!

Niet dat ik zo van de cijfertjes ben, maar 7,623 likes 651 posts, daar ben ik best trots op! Geen strandfoto in de Best Nine 2017. Welke van de 651 posts kregen in 2017 wel de meeste likes? Nou deze:
De 'Best Nine 2017' van Sleutel in de Tuin
Het zijn negen verschillende foto’s met opvallend genoeg drie in het thema van Sinterklaas. Sofie heeft een keer de meeste likes gehaald en Luuk jammer genoeg niet. Ik heb de foto’s weer even opgezocht.

Maak ook: [Recept] Kerstmis Chocolade Bark

Best nine van Sleutel in de Tuin
Foto 1: op 22 november plaatste ik deze foto en deze kreeg 39 likes. When je peuter Sinterklaas sponsort💱, zodat hij alle cadeautjes🎁🎁🎁 van je verlanglijstje kan kopen😄’ We hadden serieuze gesprekken over dat Sinterklaas niet alle cadeautjes van je verlanglijstje kon kopen, omdat hij voor alle kindjes een cadeautjes koopt en zijn geld dan op is.

Foto 2: op 6 december plaatste ik deze foto en deze kreeg 35 likes. Zeg nou zelf: sprekend Amerigo, niet?!🐎’ Ik vind het heerlijk om de knutsels van mijn kinderen te zien. Vooral Luuk maakt sprongen in zijn kunstzinnige ontwikkeling -om het maar zo te zeggen. Niet iedereen herkende hier overigens Amerigo in, whahaha…

Foto 3: op 3 mei plaatste ik deze foto en deze kreeg ook 35 likes. 10 Tips met activiteiten om de rest van de vakantie door te komen‘ Toen van toepassing voor de rest van de meivakantie, maar misschien nu ook wel nodig handig om de rest van de kerstvakantie door te komen.

Lees ook: de Is het al bijna Kerst? tag

Best nine van Sleutel in de Tuin
Op 15 oktober plaatste ik foto 4 en deze kreeg 33 likes. ‘Goedemorgen☀️ Ik eet een verlaat ontbijt van knäckebröd, avocado🥑 hüttenkäse met een beetje peper en een snufje zout op aanraden van Rosanne van Buro Staal en het is HEERLIJK👌 Wat at of eet jij als ontbijt?’ Uit de categorie doe eens gek en probeer eens wat anders zie je hier een geslaagde variant. I ♥ avocado!

Op 27 september plaatste ik foto 5 en deze kreeg ook 33 likes. ‘Als je #broer #buitendedeur luncht zijn alle #leftoversforlunch voor jou… 😋😋😋’ Sofie is een echte carnivoor.

Op 30 mei plaatste ik foto 6 en ook deze kreeg 33 likes. ‘Wat hij zegt…😁’ Tot 1 augustus plaatste ik elke week een ‘kinderklets’ en dit is er een van. Ik ben na de komkommertijd van Sleutel in de Tuin gestopt met het plaatsen van kinderklets. Niet omdat mijn kleuter en peuter er niet meer op los kletsen, integendeel. Die twee kletsen er nog vrolijk, veel en vaak op los.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 51; Kerstmis, Kerstmis en nog eens Kerstmis

Best nine van Sleutel in de Tuin
🎁De 10 leukste Sinterklaasactiviteiten op weg naar pakjesavond🎁‘ Foto 7: op 4 december plaatste ik deze foto en deze kreeg 32 likes. De derde foto uit de categorie Sinterklaas die de Best Nine 2017 heeft gehaald.

‘5 minuten⏳ me-time☕, voordat ze👨‍👧‍👦 weer terug zijn…’ Foto 8: op 25 november plaatste ik deze foto en deze kreeg 31 likes. Me-time, ik heb ze soms zó nodig! En ze duren ook altijd te kort <boehoe>. ‘Het was een bizar jaar’, hij is voorbijgevlogen.

‘Bij een #verjaardag 🎉 hoort natuurlijk #taart 🎂 en wij eten het vandaag als #lunch 😋👌’ Foto 9: op 30 september plaatste ik deze foto en deze kreeg ook 31 likes. Ik werd dit jaar 40 jaar; fabulous @ 40!

Ik vond het erg leuk om zo terug te blikken en kijk uit naar mijn ‘Best of 2018’. Bedankt voor het liken!

Lieve groetjes van Cindy

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge