De 5 leukste cd's met Sinterklaasliedjes
Kinderen, Lifestyle

De 5 leukste cd’s met Sinterklaasliedjes

Oh, kom er eens kijken… Zie de maan schijnt door de bomen… Wie komt er alle jaren… Sinterklaas is jarig… Allemaal bekende Sinterklaasliedjes. Ik moet ieder jaar weer inkomen en maak dan graag gebruik van een cd op de achtergrond. En dat het een paar weken Sinterklaasliedjes zijn die de boventoon voeren neem ik voor lief. Dat vinden de kinderen leuk. Vandaag deel ik de 5 leukste cd’s met Sinterklaasliedjes…

De 5 leukste cd’s met Sinterklaasliedjes

Daar waar je vroeger van die suffe cd’s, wat zeg ik, elpees had met oubollige Sinterklaasliedjes gezongen door een kinderkoor had -brings back memories, heb je tegenwoordig hele leuke Sinterklaas cd’s. Bekende liedjes worden gezongen door een hippe zanger, een vrolijke zangeres of een kinderidool.

Maak ook: [DIY] een Sinterklaas pepernotenkrans maken

1. Sinterklaas is in het land

Een moderne Sinterklaas cd met geactualiseerde teksten van de traditionele sinterklaasliedjes gezongen door Monique Smit. Inclusief duet met Jan Smit! Zo staan er onder andere met de titels ‘Hoor Wie Klopt Daar Kinderen’ en ‘Daar Wordt Aan De Deur Geklopt’, een aantal klassiekers met een moderne twist op de cd.

2. Pepernotenpret

Pepernotenpret is een cd van Dirk Schelle met bekende en nieuwe leuke liedjes om mee te zingen.

Lees ook: 5 x Sinterklaas ‘schoentje zetten’ in winkels

3. Woezel en Pip – Sinterklaasliedjes!

Zie ginds komt de stoomboot… Naar de Tovertuin! Vier dit jaar Sinterklaas met de nieuwe cd van Woezel & Pip: “Sinterklaasliedjes!” De twee liefste hondjes van de wereld zingen samen met al hun vriendjes bekende Sinterklaas-klassiekers en twee volledig nieuwe Woezel & Pip liedjes op deze vrolijke nieuwe cd. Met de stemmen van o.a. Willeke Alberti, Edwin Rutten, Yori Swart en natuurlijk Babette van Veen als vertelster.

4. Junior Sint Festival

Junior Sint Festival staat vol met Sinterklaas nummers gezongen door de Finalisten van het Junior Song Festival 2008. De klassieke Sinterklaas nummers zijn voorzien van een modern, swingend jasje.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 46; over Sinterklaas en donker buiten

5. De leukste Studio100 Sinterklaasliedjes

Op dit nieuwe album van Studio 100 zijn al je favoriete Studio 100 figuren te horen. Elk brengen zij een van de vele bekende Sinterklaasliedjes. De prinsessen van Prinsessia zingen bijvoorbeeld De Allermooiste Stoomboot, de Ghost Rockers brengen Pakjespiet Zit Vast In De Schoorsteen. K3 kan natuurlijk ook niet ontbreken, zij zingen Hoor De Wind Waait Door De Bomen en Slot Marsepeinstein.

Tip: heb je nog geen cd met Sinterklaasliedjes en vind je het handig om er een in huis te hebben? Als je de cd vandaag via de link besteld, heb je hem morgen al in huis. Dan ben je in elk geval op tijd voor pakjesavond. 

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht… Dag Sinterklaasje… Ken jij de klassiekers? Of heb jij stiekem ook een cd nodig om de Sinterklaasliedjes op frissen?

Lieve groetjes van Cindy
Affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge