De 5 leukste cd's met Kerstliedjes
Kinderen, Lifestyle

De 5 leukste cd’s met Kerstliedjes

O dennenboom… Kling, klokje, klingeling… Er is een kindeke… De herdertjes lagen bij nachte… Allemaal bekende Kerstliedjes. Zodra Sinterklaas weer richting Spanje vaart, zet ik de radio op Sky, the Christmas Station. Ik houd ervan! Oké, mijn kleuter en peuter mogen soms ook kerstliedjes voor kinderen horen. Daarom deel ik vandaag de 5 leukste cd’s met Kerstliedjes…

De 5 leukste cd’s met Kerstliedjes

Daar waar je vroeger van die suffe cd’s, wat zeg ik, elpees had met oubollige Kerstliedjes gezongen door bijvoorbeeld ‘de Leidse Sleuteltjes’, heb je tegenwoordig hele leuke cd’s met Kerstliedjes. Bekende liedjes worden gezongen door een jolige zanger, een jonge zangeres of zelfs door tekenfilmfiguren.

Lees ook: de 10 leukste Sinterklaasactiviteiten op weg naar Pakjesavond

1. Kerstliedjes

11 traditionele kerstliedjes op eigentijdse wijze gezongen door Monique Smit. Leuk voor onder de boom en geschikt voor alle kids van Nederland! Een echte kerst must-have!

2. Disney’s Princess Christmas

De bekende Disney Prinsessen zingen met hun engelachtige stemmen bekende en nieuwe liedjes in het Engels. Een echte Disneyfan *steekt hand op* hoort deze cd in huis te hebben.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 47; Sinterklaas, Sinterklaas en nog meer Sinterklaas

3. Kinderen Zingen Kerst

Dit is een hele leuke Kerst-cd met bekende Nederlandse Kerstliedjes om gezellig bij mee te zingen. Er staan bovendien twee Kerstverhalen op deze cd die door Aart Staartjes worden verteld.

4. Kerstfeest met Bert & Ernie

Dit is een leuke cd voor jong en oud. Er staan geen traditionele liedjes op deze cd, maar liedjes met de nieuwsgierigheid, warmte en humor zoals ook volwassenen dat van Bert en Ernie (nog) kennen. Bert en Ernie praten de liedjes aan elkaar en daarom is dit een cd die je niet snel zal vervelen.

Lees ook: Snack tag: kruidnoten, kerstkransjes of toch iets hartigs?

5. Warme handen, koude voeten

Warme Handen, Koude Voeten is een cd van Dirk Scheele met bekende en nieuwe leuke liedjes om mee te zingen.

Tip: heb je nog geen cd met Kerstliedjes en vind je het handig om er een in huis te hebben? Voor de meeste cd’s geld vandaag bestellen, morgen in huis en je bent dan in elk geval op tijd voor Kerstavond. 

Ik wens je een vrolijk Kerstfeest… Jingle Bells… Midden in de Winternacht… Ken jij de klassiekers? Of luister jij liever naar The Christmas Station? Ik ben benieuwd en lees je reactie graag terug hieronder bij de comments.

Lieve groetjes van Cindy
Affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge