Contact en info

Over Sleutel in de Tuin

Sleutel in de Tuin is mijn Persoonlijke Blog over Creatief Moederschap dat zich richt op vrouwen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar. Drie keer per week plaats ik een nieuwe blog op de site.

Samenwerken

Ik sta open voor het schrijven van gastblogs, het schrijven van reviews en advertorials en het (gezamenlijk) organiseren van winacties. Het bezoeken van events behoort ook tot de mogelijkheden. Sleutel in de Tuin wordt graag op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen omtrent (kinder)boeken, speelgoed, (kinder)kleding, beauty, huishoudelijke zaken en de tuin. Persberichten en (contact)verzoeken ontvang ik het liefst per e-mail: cindy@sleutelindetuin.nl.

Disclaimer

Teksten en foto’s zijn eigendom van Sleutel in de Tuin en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden. Wens je inhoud van Sleutel in de Tuin te willen gebruiken, neem dan contact op met mij via e-mail: cindy@sleutelindetuin.nl

Affiliate links

Sleutel in de Tuin werkt samen met affiliate netwerken. Met een affiliate link verwijs ik naar de site waar je een bepaald product kan kopen, zoals Bol.com. Mocht je zo’n product daadwerkelijk kopen, dan krijg ik een kleine vergoeding van de webwinkel, omdat ik indirect reclame voor ze heb gemaakt. Voor jou als consument maakt dit niets uit; je aankopen worden er niet duurder door. Wanneer er sprake is van een affiliate link, zal je altijd onderaan een blogpost de onderstaande tekst vinden: *Deze blogpost bevat affiliate links.
Lieve groetjes van Cindy