Cadeautips voor jongens van vijf jaar
Kinderen

Cadeautips voor jongens van vijf jaar

Het is alweer een paar weken geleden dat mijn kleuter vijf jaar werd. Bij een verjaardag horen slingers, ballonnen, taart en natuurlijk cadeautjes. Daarom deel ik vandaag een aantal cadeautips voor jongens van vijf jaar.

Online verlanglijstje

Het bedenken van een cadeau voor een kind kan erg lastig zijn. Hoewel Luuk dit jaar voor het eerst uitgesproken was over zijn cadeauwensen. Vaak hebben kinderen al heel veel, maar weet je niet wat. Daarom vind ik een online verlanglijstje altijd prettig, want dan weet je zeker dat je iets koopt wat ze leuk vinden en nog niet hebben. Kijken, kopen, afstrepen en klaar. Een kind kan de was doen!

Lees ook: 10 x budgetvriendelijke activiteiten voor tijdens de voorjaarsvakantie

Cadeautips voor jongens van vijf jaar

Demcadeaus die hieronder staan zijn niet leeftijd gebonden. Veel cadeaus kunnen bijvoorbeeld ook voor een jongen -of meisje- van vier of zes jaar. Het blijft toch altijd goed kijken naar het kind en zijn of haar interesses.

Maak ook: [DIY] Vetbollen voor tuinvogels maken

Paw Patrol

Dit jaar was het Paw Patrol dat de klok luidde. Speelgoedvoertuigen, speelfiguren, knutselspullen, spelletjes en schoolspullen. Alles van Paw Patrol was goed. Hij kende de pups alleen van de televisie bij opa en oma, want wij hebben de zender waarop Paw Patrol wordt uitgezonden niet in het pakket zitten. Onder kleuters schijnt het een hype te zijn.
Cadeautips voor jongens van vijf jaar

LEGO

Had ik al verteld dat mijn kleuter van bouwen houdt? Vorig jaar kreeg hij een set van LEGO Juniors voor zijn verjaardag en dit jaar stond zijn verlanglijstje vol met nog meer LEGO. Om de basis aan te leggen vroeg hij bouwsets en onderdelen van LEGO Classic. Een eigen stad bouwen wilde hij ook graag en vroeg daarom LEGO City. Als fervent liefhebber van auto’s en andere voertuigen vroeg hij ook starter sets van LEGO City Jungle en bouwsets van LEGO City Brandweer.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 8; fietsend op weg naar de voorjaarsvakantie

Knutselspullen

Als je de Foto’s in de Tuin wel eens bekijkt, dan zie je Luuk regelmatig knutselen. Hij jast er met al dat knutselen aardig wat materiaal doorheen en daarom was zijn verlanglijstje het uitgelezen moment om knutselspullen te vragen.

Spelletjes

Luuk is zich aan het ontwikkelen tot een echte spelletjes fan -heeft ‘ie van zijn moeder. Voor sommige spelletjes die hier in de kast staan is hij echt te bijdehand groot aan het worden. Daarom mochten spelletjes niet ontbreken op zijn verlanglijstje.
Cadeautips voor jongens van vijf jaar

iDance Cube

Toen Luuk vorig jaar net jarig was geweest, begon hij met het beschrijven van het cadeau dat hij graag van ons voor zijn vijfde verjaardag wilde krijgen. Ik snapte werkelijk niets van wat hij bedoelde. Hoe hij er überhaupt op kwam! Hij wilde iets met discolichten en met muziek. Hij wilde zelf kunnen kiezen welke muziek er te horen zou zijn en mee kunnen zingen. Naarmate zijn vijfde verjaardag vorderde -en hij nog steeds met hetzelfde cadeau in zijn hoofd zat- ging ik met hem langs allerlei (speelgoed)winkels om hem te kunnen begrijpen. Of hij het kon aanwijzen.

Op een gegeven moment leek ik te begrijpen wat hij bedoelde. Hij wilde een iDance Cube en dan voor hem in het bijzonder een iDance Party Cube. Het bleek een schot in de roos. Luuk: “die bedoelde ik! Die heb ik altijd al willen krijgen! Zullen we een disco maken?” En disco is het, zeker een paar keer per week.

Wat stond er op het verlanglijstje van jouw kind toen het vijf jaar werd?

Lieve groetjes van CindyAffiliate links

Bron afbeelding 3
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge