Lifestyle, Moederschap, Wat ter tafel komt, Weegschaal

Ben ik hip genoeg om van Tony te genieten?

Tony is hip! Al tijden zie en lees ik om mij heen hoe zogezegd hippe mensen intens genieten van een speciaal stukje chocola. Chocola van Tony’s. Tony’s Chocolonely. Nooit eerder had ik zelf van Tony mogen genieten. Voor Sinterklaas heb ik een vriendin nog een Letterreep Puur met Pepernoot gegeven. Zij kende hem al, ik nog niet. Volgens haar was het heerlijk. Weer één die intens geniet van Tony.

In het kerstpakket van Jeroen zat een Tony! Een echte Tony’s Chocolonely Melk karamel-zeezout. Ik dacht: dit wordt mijn moment. Nu mag ik ook gaan genieten van Tony.

Zo zette ik mij dagen later ’s avonds tijdens een avondje alleen thuis, terwijl de kinderen al lang en breed lagen te slapen, voor een heerlijke Netflix-serie. Samen met een grote mok warme thee zou ik gaan genieten van Tony. Tjonge, viel dat even tegen!

Ik vond het helemaal niet lekker! Echt niet! Ook niet na nog een stukje proberen. Ook niet toen ik het op een andere dag onder andere omstandigheden probeerde.

Ik dacht nog, dit kan niet! Ik, die chocolade heerlijk vind. Hoe kan dit? Is het zo dat ik niet kan genieten van Tony? Ben ik niet hip genoeg om van Tony te genieten? Doe ik iets verkeerd met Tony? Moet ik het dan toch maar bij mijn vertrouwde retro chocoballen houden?

Ben jij hip?

Hoe geniet jij van Tony’s Chocolonely?

Wie is jouw favoriete Tony?

Laat het weten me bij de reacties!

Deel deze post als je hem leuk vond. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.

Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply buxusstek 9 februari 2017 at 11:39

  Ik geniet ook intens van Tony Chocolony! En dan vooral de salted caramel. Heeeerlijk

  • Reply Cindy 9 februari 2017 at 13:16

   Wat heerlijk dat jij wel zo kan genieten van Tony! Karamel-Zeezout is het niet voor mij.
   Heb je nog een tip voor een andere smaak van Tony’s Chocolonely? #dtv

  Leave a Reply

  CommentLuv badge