5 x van een moeder; wat doe je als je moet wachten
Wat ter tafel komt

5x van een moeder; wat doe je als je moet wachten?

Dinsdag moest mijn auto naar de garage voor een beurt. Een grote of een kleine, dat zou de monteur ter plekke bekijken. Ik kon er in elk geval op wachten.

Ik was in de luxepositie dat ik kinderloos bij de garage was. Dat is me in de afgelopen vijf jaar pas één keer eerder gelukt. Jahoe! Maar wat doe je dan als je bij de garage zit te wachten…

Wat doe je als je moet wachten?

Bloggen natuurlijk! Laptop mee, Wifi-code vragen en gaan… Ik kreeg zelfs een kantoortje tot mijn beschikking en een kop koffie toe! Super!

Naast het bloggen kon ik ook snel even een nieuwe autostoel voor Sofie bestellen. De Mama Mazzeldagen zijn ingegaan en hoewel wij de Prénatal zijn ontgroeid, houd ik deze dagen altijd in de gaten voor extra aanbiedingen. Dit keer dus alvast een nieuwe autostoel besteld.

Na het online bestellen heb ik een afspraak bij de kapper gemaakt. Eindelijk! Ik wil al zo’n tijd naar de kapper, maar het lukt me gewoon niet om een handig moment te vinden om een afspraak te maken en dat ik daadwerkelijk terecht kan. Herkenbaar? Nou moet ik alleen nog bedenken wat ik met mijn haar wil, want ik ben mijn haar zat. Toevallig ook herkenbaar?

Wat heb ik nog meer gedaan?

Goed, afspraak met de kapper gemaakt en dus ging ik over naar het synchroniseren van de agenda’s. In de keuken hebben wij een gezinskalender hangen -geen overzichtelijke, dus als je nog een tip hebt; ik hoor het graag- en ik heb een agenda op mijn smartphone en op mijn laptop.

Die laatste twee kan ik aardig synchroniseren. Hoewel, de agenda van school nam ik zo over in mijn smartphone, terwijl ik hem niet op de laptop overgenomen krijg. Het systeem is dus niet waterdicht!

Daarnaast schrijven Jeroen en ik te pas en te onpas afspraken op de gezinskalender en die moeten dus weer kloppen met de digitale agenda’s. Heb je de beeldvorming al? Ergens gaat het mis en doe ik moeilijk en heul omslachtig. Vooralsnog een goed klusje om tijdens het wachten te doen.

Sociaal gaan: Whatsapp lezen en beantwoorden en door mijn social media scrollen, liken en reageren. Het is toch wat dat ik daar normaliter en overdag maar weinig aan toe kom. Waar een beurt dan wel niet allemaal goed voor is…

En dat allemaal in nog geen anderhalf uur tijd!

Heb jij tijd om naar de kapper te gaan? Weet jij wat je met je haar wil?

Heb je tips voor een overzichtelijke gezinskalender?

Laat het me weten bij de reacties!

Ik zou het leuk vinden als je deze post zou willen delen. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.
Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!

Affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Resaarcle 1 april 2017 at 13:55

  Goed dat je je tijd zo nuttig hebt kunnen invullen! Als ik plots eens wat tijd heb, dan weet ik meestal niet wat ik eerst wil doen en dan doe ik uiteindelijk minder dan gehoopt.

  • Reply Cindy 2 april 2017 at 13:42

   Dank je! Dit was voor mij ook een unicum hoor! Wel voor herhaling vatbaar, want het voelde goed om zo productief te zijn.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge