5x Valentijnscadeautjes voor een moeder
Lifestyle

5x Valentijnscadeautjes voor een moeder

Natuurlijk krijgen we van onze hartjes het liefst voor Valentijnsdag iets dat ze zelf hebben gemaakt. Een mooie tekening, een knutsel of een kaartje. Maar wat willen we nou echt? Hier lees je 5x Valentijnscadeautjes voor een moeder. Zorg dat je partner dit ook leest!

5x Valentijnscadeautjes voor een moeder

Eerlijk is eerlijk: als je eenmaal getrouwd bent en kinderen hebt is de romantiek van Valentijnsdag er wel een beetje vanaf. Natuurlijk krijgen we van onze hartjes het liefst voor Valentijnsdag iets dat ze zelf hebben gemaakt. Een mooie tekening, een knutsel of een kaartje. Maar wat willen we nou echt? Hier lees je 5x Valentijnscadeautjes voor een moeder. En wat ik al zei… Zorg dat je partner dit ook leest!
5x Valentijnscadeautjes voor een moeder

1. Koffie, hele lekkere wárme koffie.

Koffie, hele lekkere wárme koffie. Of thee, dat kan ook. Het liefst met een lekkere reep chocola -hoe heet dat lekkere ding nou ook alweer? waar moeders dan helemaal alleen -ALLEEN! van kan genieten. Heerlijk! Goed boek of een leuk tijdschrift erbij en het is mommy-time.

Lees ook: de Nationale Voorleesdagen en de Voorlees Tag

2. Romantisch weekend weg om uit te slapen én om in alle rust van een hotelontbijt te genieten

Oké, om de romantiek een beetje up-te-spicen is het wel heel gezellig om samen een romantisch weekend weg te gaan. Even tijd voor elkaar, want wie waren jullie ook alweer -blabla, voordat jullie papa en mama werden? Ware het niet dat het ook wel heul erg lekker is om -samen- uit te slapen én om in alle rust van een hotelontbijt te genieten.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 4; jarige kleuter en mommy-times

3. Armband met een hanger in de vorm van een hart

5x Valentijnscadeautjes voor een moeder
Niets leukers dan een mooie zilveren armband te krijgen met de naam van je allerliefste erop. Of in mijn geval, de namen van mijn allerliefsten. Ik kreeg deze mooie zilveren armband met jasseron schakel opgestuurd en mocht de namen van mijn kinderen op een eigen kant van de hanger laten graveren. Is een armband nou niet helemaal jouw ding, dan heeft Lucardi nog veel meer mooie Valentijngeschenken. Met liefde gegeven, dus laat je partner snel een kijkje nemen *wink*.

4. Mooie tas die niets, maar dan ook niets weg heeft van een luiertas

Een vrouw zonder tas is als een slak zonder huis. Of deze: een vrouw zonder tas is als een man zonder das. Een vrouw met een mooie tas is als een vrouw die zich even geen moeder hoeft te voelen. Oké, een mooie tas kan ook functioneel zijn, net als een luiertas, maar laat deze er een zijn als een fijne metgezel en niet een waar heel de huisraad in zit. Bovendien kun je als vrouw nooit genoeg tassen hebben!

Lees ook: de Nationale Voorleesdagen en het Prentenboek van het Jaar

5. Dyson V8 Absolute Pro, écht!

Nu ga je me voor gek verklaren, maar écht… Als de romantiek er dan toch een beetje af is en jullie overgaan op het geven van praktische cadeaus, laat je liefste dan investeren in deze geweldige kanjer. Wij hebben er hard voor moeten sparen -hij stond op mijn verlanglijstje– en sloegen onlangs onze slag tijdens de BTW, weg ermee-actie. Toegegeven, het deed echt wel een beetje zeer in onze portemonnee, maar jeetje… De Dyson V8 Absolute Pro is mijn nieuwe lover.

Wat staat er op jouw lijstje voor Valentijnsdag?

Lieve groetjes van Cindy

Bron afbeelding 2

Deze blogpost bevat een samenwerking waarvoor ik een product heb ontvangen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge