5 x Sinterklaas 'schoentje zetten' in winkels
Kinderen, Knutselen, Lifestyle

5 x Sinterklaas ‘schoentje zetten’ in winkels

Voor kinderen die enigszins creatief zijn aangelegd en geen genoeg kunnen krijgen van hun schoen zetten, zijn er verschillende winkels die een speciale Sinterklaas-actie hebben. Vandaag lees je 5 x Sinterklaas ‘schoentje zetten’ in winkels.

1. HEMA

Bij HEMA vind je verschillende kleurplaten die kinderen helemaal naar eigen smaak kunnen inkleuren. Als de Sinterklaaskleurplaat af is, dan kan deze voor 30 november worden ingeleverd. De kleurplaat wordt dan in de winkel opgehangen. Door de kleurplaat in te leveren maken kinderen kans op een mooie goodiebag. Je kunt de kleurplaten ook hier downloaden.

Lees ook: een bende van ellende; allemaal ziek!

2. Intratuin

Bij de dichtstbijzijnde vestiging van Intratuin kunnen kinderen het speciale Sinterklaas knutselvel van een laarsje ophalen. Het versierde laarsje kan uiterlijk 1 december worden neergezet. Op zaterdag 2 december tussen 14:00-16:00u kunnen kinderen komen kijken wat er in hun laarsje zit.

3. Albert Heijn

Tot en met zondag 3 december kunnen kinderen hun schoen bij elke Albert Heijn in Nederland zetten. Sint en Piet vullen deze dan met een leuke verrassing! Maar… kinderen kunnen dit jaar ook iemand anders blij maken. Ze kunnen in plaats van hun eigen schoen eens een schoen voor iemand zetten die ze graag in het zonnetje willen zetten. Omdat diegene altijd voor hen klaarstaat bijvoorbeeld, of omdat ze die persoon gewoon heel lief vinden. Zo maken kinderen niet alleen zichzelf, maar ook een ander blij! Kinderen kunnen hun cadeautje ophalen t/m dinsdag 5 december.

Kijk ook: plog; weekendje in Zwolle

4. Hoogvliet

Geen geknutselde schoen of laars bij Hoogvliet. Kinderen kunnen bij deze supermarkt een mijter versieren. De mijter kun je hier downloaden. Op zaterdag 2 december Kunnen kinderen van 14:00-16:00u met hun mijter naar een Hoogvliet-winkel gaan en dan krijgen ze een leuke en lekkere surprise.

5. Lidl

Bij de Lidl kunnen kinderen tot en met 5 december een geknutseld schoentje inleveren. Van de Sint ontvangen ze dan een verrassing. De knutselplaten voor het schoentje kun je in het dichtstbijzijnde filiaal ophalen of hier downloaden.

Hoe doen wij dat eigenlijk met het ‘schoentje zetten’ bij ons thuis?

Luuk en Sofie mogen op woensdag en zaterdag hun schoentje zetten. Op verzoek van de school van Luuk werd de eerste woensdag verschoven naar dinsdag. De ene keer zit er wat lekkers in en de andere keer een klein cadeautje. Zo vonden ze al een handje kruidnootjes in hun schoen. Vond Luuk een trechter van ome Ali voor bij de Hubelino en Sofie een puzzeltje. En vonden we zoals op de foto te zien is van het weekend allemaal een kleine chocoladeletter.

Maak ook: [DIY] een Sinterklaas pepernotenkrans maken

Het is overigens niet zo dat Luuk en Sofie zó creatief zijn dat ze bij alle bovengenoemde winkels een ‘schoentje zetten’. Waarschijnlijk blijft het bij een of twee winkels. Het knutselen en versieren vinden ze overigens wel erg leuk. Daarom is het ook leuk dat je bij enkele van de bovengenoemde winkels ook andere kleurplaten of knutselwerkjes kan ophalen of downloaden.

Zijn jouw kinderen enigszins creatief aangelegd en zetten ze hun ‘schoentje’ in een winkel? Hoe vaak mogen de kinderen thuis hun ‘schoentje zetten’? Ik ben benieuwd naar je reactie en lees deze graag terug in de comments hieronder.

Lieve groetjes van Cindy
Affiliate links

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge