5 x op het verlanglijstje voor een meisje van 3 jaar
Kinderen, Speelgoed

5 x op het verlanglijstje voor een meisje van 3 jaar

Op 6 juni wordt Sofie 3 jaar. Mijn kleine meisje wordt groot… Van ons krijgt ze een grote-meiden-kamer. Dat weet ze al, want ze is mee geweest met het uitzoeken van de meubels. Ze vindt het helemaal fantastisch. Een grote-meiden-bed! Naast dat ze natuurlijk wordt verwend met taart, slingers, ballonnen en verjaardag knuffels mocht ze ook haar verlanglijstje maken en ik hielp haar hier natuurlijk bij. Hier 5 x op het verlanglijstje voor een meisje van 3 jaar…

A Little Lovely Compagny – Mini Wolklamp

Zó cute, dit witte wolklampje! Geeft een mooie, zachte gloed in het donker. Dit vrolijke lampje is gemaakt van BPA-, en loodvrij PVC. Doordat er een LED-lamp in zit wordt het materiaal niet heet en kan het veilig door kinderen gebruikt worden. Handig voor bij haar grote-meiden-bed. Je kunt kiezen of je het lampje aan, uit of op timer zet. Wanneer je de timer inschakelt, gaat het lichtje na 15 minuten automatisch uit. Ideaal!

Houten poppenstoel

Sofie speelt graag net-alsof en in deze hoge stoel kan ze haar babypoppen zetten, zonder dat ze om vallen of eruit vallen. Op het plateau kan ze ook nog een bordje en een bekertje voor de pop zetten. Dit is een leuke aanvulling bij het houten poppenbed en de houtenpoppenwagen die ze al heeft (hoewel ze die laatste vooral als loopwagen (heeft) gebruikt).

Megasketcher

Luuk heeft er ook een en vaak is er ruzie om, want ze vinden het allebei fantastisch. De magie van iets kunnen maken en dat weer te kunnen laten verdwijnen is aantrekkelijk. Ze kunnen erop tekenen, schrijven en stempelen. Bovendien is deze ook handig voor onderweg en voor mee op vakantie.

Play-Doh

Sofie is helemaal gek van klei. Het liefst doet ze dit de hele dag. Ze heeft verschillende kleuren klei en ondertussen heeft ze de meeste potjes klei door elkaar gedaan tijdens het spelen met de Pretfabriek. Er zijn nog meer soorten en kleuren klei en er zijn nog meer speelsets van Play-Doh. Daarmee kan ze de mooiste figuren en creaties maken.

Disney Frozen jurk

Sofie is als een little-girl-dress-up. Ze is groot fan van Frozen en Elsa is haar favoriet. In dit leuke Disney Frozen verkleedjurkje kan ze zich net zo kleden als Elsa en zal iedereen bij wijze van spreken een diepe buiging voor haar maken, wanneer zij haar feestje binnenkomt, verkleed als koningin Elsa!

Ik ben benieuwd wat ze daadwerkelijk voor haar verjaardag cadeau gaat krijgen. Doen mensen ideeën op met dit lijstje, de rest van het lijstje of bedenken ze zelf wat. We gaan er in elk geval een gezellige dag voor haar van maken.

Heb jij een dochter die (al) 3 jaar is? Wat stond er op haar verlanglijstje?
Laat het me bij de reacties weten!

Ik zou het leuk vinden als je deze post zou willen delen. Voor jou een kleine moeite en mij doe je er een groot plezier mee.
Dank je wel voor het lezen en tot de volgende keer!


Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mirjam 21 mei 2017 at 20:08

  Ooh ja, een Elsa jurk! Dat zal mijn meisje ook echt geweldig vinden! Leuke lijst 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…WINNEN | De DVD van Gamba – De dappere muisMy Profile

  • Reply Cindy | Sleutel in de Tuin 21 mei 2017 at 21:33

   Hi Mirjam,
   Dank je wel!
   Is bij jullie ook Frozen-fever toegeslagen?
   Wij hebben hier een echte prinses in huis.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge