40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Lifestyle, Persoonlijk

40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje

Het zal je misschien niet zijn ontgaan, ik werd onlangs 40 jaar. Van tevoren werd me gevraagd of ik nog wensen voor mijn verjaardag had. Nou had ik natuurlijk van wal kunnen steken met diplomatiek verantwoorde wensen, zoals wereldvrede en geen hongersnood meer. Maar ik besloot ordinair los te gaan en knalde er een hele wensenlijst uit. Min of meer voor de grap, want wat er gebeurde had ik nooit verwacht. 40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje…

Surpriseparty

De dag voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik van mijn hubster en kinderen een kaart met daarin de boodschap dat ik de volgende dag ’s middags klaar moest staan in mijn feestoutfit. Daar waar ik eerst nog dacht dat we als verrassing een taartje in het dorp zouden gaan eten om mijn verjaardag te vieren, bleek ik ’s middags een heuse surpriseparty te krijgen. Familie en vrienden stonden ons op locatie op te wachten en werd ik met hun aanwezigheid en cadeautjes verrast.

Heb je nog wensen voor je verjaardag?

Een paar weken voor mijn verjaardag werd mij gevraagd of ik nog wensen had voor mijn verjaardag. Ik had daar nog niet zo over nagedacht dus riep ik voor de grap de eerste dingen die in me opkwamen. Ik wilde nog wel een nieuwe tas -je kunt er immers nooit genoeg hebben, een mooie ring, een vlucht naar de zon, een leuke ketting, noem maar op.

Verjaardag vieren

Je moet weten dat ik al een paar jaar mijn verjaardag niet meer vier. Vroeger -vroegâh, vond ik het gezellig om mijn verjaardag te vieren. Maar sinds een paar jaar is dat minder. Je loopt je altijd een slag in de rondte om iedereen van hun natje en droogje te voorzien en aan het einde van de avond heb je niemand kunnen spreken. Een optie zou kunnen zijn dat ik een wat kleiner gezelschap uitnodig, maar daar heb ik moeite mee. Immers, wie nodig je dan wel uit en wie niet. Een paar jaar geleden besloot ik daarom alleen nog maar lustrums te vieren. Mijn 35ste verjaardag vierde ik in Las Vegas -whoop whoop en mijn 40ste werd dus een surpriseparty.

Lees ook: wintertijd; gevolgen en tips voor kinderen en ouders

Mijn 40ste verjaardag

Op de dag van mijn 40ste verjaardag werd ik door mijn hubster en kinderen met cadeautjes -geen ontbijt, whahaha, op bed verrast.
40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Sofie knutselde een mooie tas voor me en Luuk knutselde een raket die me naar de zon kon brengen, maar ook naar de maan. Ik kreeg een hele mooie ketting -later op de dag kreeg ik er zelfs nog een en die heb ik heel de dag met trots gedragen. Fabulous at 40!
40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Speciaal voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik deze hele mooie ring. Een ring vol symboliek, geweldig en zo lief.

De cadeautjes

Door mijn familie en vrienden werd ik tijdens mijn surpriseparty gigantisch verwend.
40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Ik kreeg deze twee geweldige grote XL-bekers van Blond Amsterdam. Een mazagran 40 (rechts) en een gepersonaliseerde XL-beker (links).
40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Dit boek, Snorgids voor vrouwen van 40+, gaat over hoe leuk het is om 40+ te zijn. Met de laatste nieuwtjes en inzichten over de meest complete tijd van mijn leven. Wat zeg ik: fab@40! En bij dit schattige Sonny Angel (geluks)engeltje ligt een witte slang als een tulband om het hoofdje. De slang is mijn dierenteken volgens de Chinese astrologie.

Lees ook: Ik ben zo’n moeder die…-tag

40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Ik kreeg allerlei verzorgingsproducten. Sommigen met een flinke knipoog naar het ouder worden.
40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Geen last meer van afscheurende en chippende nagels, want ik kreeg deze geweldige starter set van Pink Gellac. Omdat ik 40 jaar werd, kreeg ik er van de gevers nog een paar extra gellac kleuren bij.
40 jaar; de cadeautjes en mijn verlanglijstje
Ik kreeg deze Nespresso Magimix Inissia met een doosje van verschillende 16 nespresso cups om te proberen en een proeverij van Tony’s Chocolonely. Als je me zoekt, heb ik even een momentje voor mezelf en een vreemde man.

Luuk had op school speciaal voor mijn verjaardag een kleurplaat gekleurd. Deze had hij al een paar dagen op zijn kamer verstopt. Ook werd ik verwend met een hele stapel kaarten. Echte post is altijd zo leuk om te krijgen.

Zoals je ziet ben ik vreselijk verwend. Echt heel erg leuk! Naast al deze cadeautjes heb ik ook nog geld voor mijn verjaardag gekregen en een aantal cadeaubonnen. Als ik alles bij elkaar leg kan ik er een groter cadeau van kopen. Er staat nog wat op mijn verlanglijstje -je moet wat te wensen hebben, maar ik kan de keuze niet maken.

Kijk ook: Foto’s in de Tuin week 43; lege stoelen, herfstbladeren en de wintertijd

Mijn verlanglijstje

 • Mijn jaarabonnement op de LINDA. verlengen. Dit doe ik eigenlijk al jaren met het geld dat ik voor mijn verjaardag krijg.
 • Een Fitbit Alta HR Activity Tracker ter vervanging van mijn horloge, waarvan het bandje steeds vaker kuren heeft en natuurlijk om me activeren, stimuleren en motiveren.
 • Of een Philips Airfryer, omdat die patatjes toch mijn lievelings blijven en ze zo een stuk gezonder zijn.
 • Toch nog een mooie zwarte tas van Cowboysbag.
 • Of om het mezelf een stuk makkelijker te maken een Dyson V8, hoewel ik dan nog wel een paar verjaardagen moet vieren tot ik die bij elkaar heb gespaard.

Wat zou jij doen?

Wat zou jij doen met het geld dat je voor je verjaardag zou krijgen? Verdwijnt het in je portemonnee en geef je het uit aan de dagelijkse boodschappen? Koop je iets voor je kinderen? Leg je het bij het geld apart voor de cadeautjes uit de zak of onder de boom? Zet je het op je spaarrekening? Leg je het bij elkaar en koop je een groter cadeau? Doneer je het aan een goed doel?

Als je naar mijn verlanglijstje kijkt, wat zou jij dan doen?

Wat zou jij doen? Heb jij wensen op je lijstje staan? Welke? Ik ben heel benieuwd en lees je reactie graag terug bij de comments hieronder.

Lieve groetjes van Cindy
Affiliate links

Vorige blog Volgende blog

Misschien vind je deze blogs ook leuk

2 Reacties

 • Reply Jessica 3 november 2017 at 10:40

  Jaa de dyson staat ook op mijn verlanglijst..

  • Reply Cindy 5 november 2017 at 17:26

   Met die Dyson ga ik ervan uit dat ik het stofzuigen gewoon leuk ga vinden!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge