Contact

Over Sleutel in de Tuin

SleutelindeTuin.nl is mijn Persoonlijke Blog over Creatief Moederschap dat zich richt op vrouwen in de leeftijd van 25 tot 45 jaar. Ik wissel graag dagelijks van gedachten met mijn lezers over van alles en niets. Voor een herkenbare lach of traan.

Samenwerken

Ik sta open voor het schrijven van gastblogs, het schrijven van reviews en advertorials en het (gezamenlijk) organiseren van winacties. Het bezoeken van events behoort ook tot de mogelijkheden. SleutelindeTuin.nl wordt graag op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen omtrent (kinder)boeken, speelgoed, (kinder)kleding, beauty, huishoudelijke zaken en de tuin. Persberichten en (contact)verzoeken ontvang ik het liefst per e-mail op cindy@sleutelindetuin.nl.

Disclaimer

Het beeldmateriaal, de teksten en andere inhoud op deze site is eigendom van SleutelindeTuin.nl, tenzij anders staat aangegeven. Het is niet toegestaan om beeldmateriaal van SleutelindeTuin.nl te gebruiken voor andere doeleinden, tenzij hiervoor schriftelijk toestemming is gegeven door Sleutelindetuin.nl. Wens je inhoud van SleutelindeTuin.nl te willen gebruiken, neem dan contact op met mij.

SleutelindeTuin.nl werkt samen met affiliate netwerken. Met een affiliate link verwijs ik naar de site waar je een bepaald product kan kopen, zoals Bol.com. Mocht je zo’n product daadwerkelijk kopen, dan krijg ik een kleine vergoeding van de webwinkel, omdat ik indirect reclame voor ze heb gemaakt. Voor jou als consument maakt dit niets uit; je aankopen worden er niet duurder door. Wanneer er sprake is van een affiliate link, zul je altijd onderaan een blogpost de onderstaande tekst vinden: *Deze blogpost bevat affiliate links